![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 111 112 [113] 114 115 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 22:54 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח
הכיתה שלנו עבדה על המורה לטימטומטיקה שאפחד לא הכין שיעורים... איך היא התעצבנה ![]() אחרי זה בריקוד ניסינו לעבוד גם על המורה אבל לא הפסקנו לצחוק אז הוא עושה כזה: "אוקיי טוב אחד באפריל.." והתיישב על השולחן ואז חיכה שנירגע והמשכנו בחימום ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 22:55 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניסינו לעשות את זה.
שכולם שחכו שיעורים. אבל דווקא היום ( פעם אחת ויחידה!) היא לא הקריאה שמות!!! מורה לריקוד? בןם? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 23:02 PM
|
||
יאפ.. חח
גם אנחנו ניסינו לעשות את זה לעוד מורות והן החליטו לא לבדוק שיעורים>< -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 23:23 PM
|
||
^^
אני לא יכולה לרקוד ליד בן. לא נוח לי להתפלל ליד בן, אז לרקוד? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2008, 15:23 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כולם
-------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2008, 18:37 PM
|
||||
חחח למה? את דתייה? -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2008, 22:06 PM
|
||||||
כן. ^^ מי פה? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2008, 00:26 AM
|
||
אני,
יפה גם את בהוגוורטס ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2008, 00:34 AM
|
||
שלום ^^
ברור בהוגוורטס. אני וויזלי או לא? ^^ -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2008, 00:40 AM
|
||
מזה ההוגוורטס בובאטו דורמשטרנג הזה?!
איך מתמיינים?>< -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Apr 9 2008, 02:43 AM
|
||
יש מיון...
כמו שהתמינת שכרק נרשמת. והוגוורטס זה הוגוורטס, בבובטון זה עוד בית ספר (מוזכר בספר הרביעי) והשלישי זה אותו דבר (שחכתי את השם כרגע..) -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2008, 02:48 AM
|
||
הייי.. אבא אימא, חזרתי הביתה אחרי שהות ארוכה מחוץ לבית..
נראה לי שמשפ' האגריד התפרקה [זוכרים שהיה כזה דבר?..] אני רווקה אומללה שעל ראשה הקט דבוק מבחן בלשון אשר צועק בקולי קולות: וווורההה ורורוהווווההה! אז אכן, ילדה אומללה אנוכי... אנא עזרו לי לצאת ממצב נוראי זה. אחים אחיות והורים יקרים, מה שלומכם? -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2008, 02:53 AM
|
||
הכל בסדר. ברוך ה'.
לא ידעתי שאת בוויזלי ^^ אז שלום לך אחותי האבודה ^^ -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2008, 03:20 AM
|
||
אני בוויזלי כבר חצי שנה^^"
מה נשמע? -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2008, 20:51 PM
|
||
ברוך ה'.
אצלך? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |