![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 112 113 [114] 115 116 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2008, 05:20 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומלומות וויזלים נהדרים שלי
![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2008, 14:21 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות גם לך!
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2008, 16:30 PM
|
||
הלו על מדברים?
תראו יש לו עצירות- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2008, 17:41 PM
|
||
חח...
בהצלחה לך! משעמם לי! -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2008, 19:11 PM
|
||||
XD אהבתי -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2008, 22:08 PM
|
||
תגידי במקרה יש כאן מישו חוץ מאיתנו שמגיב במשפחות (וויזלי ונעל בע"מ)?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2008, 00:05 AM
|
||
לא נראה לי... לא נוראXD
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Apr 12 2008, 03:19 AM
|
||
טוב...
אהה יש גם את רימה לפעמים :] איך התמונות החדשות בחתימה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2008, 06:45 AM
|
||
חח מאגניב.. בטח ממשחק מחשב לא?
וואי מכיר ת'אנימה/משחק דביל מיי כריי devil may cry(או איך שלא כותבים את זה><)? -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Apr 12 2008, 18:28 PM
|
||
לא><
ולא יודע מאיפה התמונות במקור, זה רנדרים שהוצאתי מפלאנט ראנדר (planet render) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2008, 01:45 AM
|
||
אין לי מושג מזהOO
ולא אמרתי שזה מדוויל מיי כריי... סתאם זה הזכיר ליXD -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Apr 16 2008, 14:54 PM
|
||
שלום!
כולכם מוזמנים לחתונה שלי! ^^ -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2008, 19:08 PM
|
||
כנ"ל...
חחח -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Apr 16 2008, 20:24 PM
|
||
נממ...את מתחתנת?
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2008, 21:11 PM
|
||
אהאה... עם שגיא...
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |