![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 118 119 [120] 121 122 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 13 2008, 18:38 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויי אל תרגיש מקופח... הדודה מיוריאל המתנחלת תנחם אותך... -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 13 2008, 20:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעולה! אני צריך ניחומים בסך 2000000 חרמשים, זה יספיק בינתיים...
-------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן! עוז|סוו|16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2008, 00:06 AM
|
||||
תתחיל לחסוך *קונה לך קופת חיסכון בצורת חזיר שמן וורוד* -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 15 2008, 20:38 PM
|
||
איך אני אחסוך? ישלי הוצאות שוטפות- שטיפת כלים, שטיפת רצפות, שטיפת מוח... מצטער, אבל אני אצטרך תרומות
![]() -------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן! עוז|סוו|16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2008, 22:44 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תן לי להרגיע אותך:] אבא שלך לא אוהבת אף אחד..הוא מתרכז רק בעבודה שלו.. ![]() ואני חושבת שיש לו מישהי אחרת.... אבל זה לא כל כך נורא כי אז אני אוכל לבגוד בו עם חברו הטוב:] * ![]() --אוקי, זה היה ממש מטומטם עכשיו:]-- אבל באמת..ירין לא אוהב אף אחדXD וניראלי שאני מתחילה עוד מעט במסע פירסום המשפחה הזאת כי כולם כבר שכחו ממנה.. אני אשלח לכולם הודעות בפרטי ואפתח שירשור.. עשיתי כזה כבר פעם אבל בא לי עוד אחד:] לאן בא לכם ללכת? כיאלו..עשיתי שירשור שנקרא: משפחת וויזלי והפיקניק באגם (או משהו כזה...) וזה היה כיף:] ואני אחזור להיות פעילה:] משפחה מעל הכל!:P -------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 17 2008, 02:37 AM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאבא אין מישהי אחרת =.= -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 17 2008, 06:52 AM
|
||
גאד רימה השעקסי בתמונה שלך הוא טום?!:O
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: May 18 2008, 02:15 AM
|
||
ירין- טוב לדעת:]
טלי(אני מניחה) - כןDDDDDD: נכון שהוא הדבר הכי יפה שנראה עלי האדמות??? OO אני מריירת כל פעם שאני רואה את זהOO -------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
|
|
פורסם ב: May 18 2008, 02:35 AM
|
||
לא טלי... אמה=-=
והוואא חתייייךךךךךךך *מזילה ריר* -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: May 18 2008, 02:38 AM
|
||
לא טלי?OO אממ..אופס^^".. כי...ראיתי בבלוג שלך..
והוא אכן חתיךDDDD: זאת הסיבה שאני במועדון המעריצים שלו ![]() -------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
|
|
פורסם ב: May 18 2008, 03:02 AM
|
||
את במועדון מעריצים? קאוקואייי
די הוא כזה מושלם ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: May 18 2008, 21:20 PM
|
||
כן
![]() -------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
|
|
פורסם ב: May 19 2008, 20:20 PM
|
||
שלום!
ביקת לחזור - אז הינה אני! -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2008, 22:43 PM
|
||
גם הנה אני... מה עושים?
-------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
|
|
פורסם ב: May 19 2008, 22:44 PM
|
||||
אולי נפתח מועדון משלנו בפורום? ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |