![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 119 120 [121] 122 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 20 2008, 14:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, משפ' יבשה! אני בעד שאמא תפתח איזה שירשור-טיול/פיקניק כזה...
-------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן! עוז|סוו|16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 20 2008, 15:03 PM
|
||
הלוו משפחה^^
אני רואה שמצב השממה לא השתפר מאז שפרשתי טוב נו, בשביל זה אני פה חזרתי רק למשפחות ><" ולשרשור עם אמה שחסר לה שלא תסכים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 20 2008, 16:37 PM
|
||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נממ...שלום איש מהמשפחה שאני לא מכירה... ^^"
מי אתה? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 20 2008, 16:46 PM
|
||
בטח איזה רוח-רפאים של איזו סבתא רבא עתיקה כזאת... לא משו מיוחד...
-------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן! עוז|סוו|16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 20 2008, 17:48 PM
|
||
ואחר כך אתם עוד מנסים להחזיר אותי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2008, 18:52 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח שאני מסכימה!D: יש לנו שירשור? -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 23 2008, 13:34 PM
|
||
משפ', אתם לא יודעים איזה ל"ג בעומר היה לי! (אתם באמת לא יודעים, איזה מגניב...)
|
|
|
|
פורסם ב: May 23 2008, 21:41 PM
|
||
|
Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי: חנה אבוט.
בית: הוגורט? אתם חושבים שאתם מתאימים למשפחת וויזלי? מאוד! אני שנונה ודומה לבני וויזלי בהתנהגות ובמראה. -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2008, 19:36 PM
|
||
אני בעד! אבל חנה1איך שלא קוראים לך, תדעי שלמשפ' הזאת יש חוקים-
כוווולם, כולל כולם, הולכים לישון בשעה 10! לא יותר מאוחר! לא מרעישים בין 2 ל 4! לא נכנסים הביתה לפני שמורידים נעליים! אוכלים אך ורק במטבח. זה אומר- לא בסלון, ולא בחדרים, ולא בחצר, ולא במרפסת, וגם לא בשום מקום אחר אם יש כזה... לא שמים מרפקים על השולחן! מי שלא גומר את האוכל, מקבל אותו בארוחה הבאה! לא נכנסים לחדר שלי לפני שמנשקים לי את הכפות רגליים ואומרים בקול מתרפס- "אח גדול, אני יכול ברשותך לפסוע אל תוך חדרך הקדוש?" ואז אני נותן לכם בעיטה, ולא מרשה לכם... -------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2008, 12:39 PM
|
||||
וואו טוב שאני לא במשפחה הזאתOO -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2008, 15:21 PM
|
||
|
Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו אז התקבלתי?
אני מוכנה ללכת ערומה ברחוב בשביל להתקבל!! -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 29 2008, 20:43 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה להיות במשפחת וויזלי,אני אפילו אכין סמל של ג'יני -כי היא הוויזלית המועדפת עליי
ואפילו של כל המשפחה ביחד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 30 2008, 22:13 PM
|
||
|
נו אז מתי תודיעו אם התקבלתי?
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2008, 15:02 PM
|
||||
החוקים תקפים גם על מתנחלים, מצטער... -------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2008, 20:14 PM
|
||||
אבבבבללללללל אני מתנחלת רק בשעות היום! וכשאני נכנסת לחדר שלך אני לא יכולה לקרוא לך אח גדול כי אתה לא אחי... -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|||
|
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 119 120 [121] 122 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |