![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 120 121 [122] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 3 2008, 21:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, עוז [?!],
וזה היה אמור להיות מסיון נואש מאד להצחיק, נכון? CYA --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2008, 15:33 PM
|
||
כן, בזמן האחרון אני ממש נואש!
אבל זה לא יפה לרדת עלי בגלל שאין לי חושומור... ![]() ![]() -------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן! עוז|סוו|16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2008, 15:55 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא? זה ממש אחלהD: -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 4 2008, 19:33 PM
|
||
תודה, גמאני אוהב את כולכם, משפ' יקרה!
-------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן! עוז|סוו|16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2008, 21:19 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולל מתנחלים?
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2008, 13:00 PM
|
||
כולל כולם! (נראלי אני הולך לאמץ את שיטת ההתנחלות, רק שאננ אעשה את זה במשפ' סקיוויקר...)
-------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
|
|
פורסם ב: Jun 9 2008, 20:02 PM
|
||
HAVE FUN
רוצה כרטיס פג תוקף?OO --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2008, 14:55 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מ'מצב כמה זמן שלא הייתי באתר
-------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2008, 20:04 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ורימה החלטנו לנעול, אבל אם תרצו תוכלו להקים משפחה כזאת, באשכול חדש, בלעדינו
![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |