![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:37 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. לי אין בעיה.
![]() 2. מאיזה משפחה אתה? אני עוד לא בקיעה.. >< -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:38 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני מהמשפחות האלו:למשפחת ווטסון,למשפחת ווינרוולד,,למשפחת לאבגוד למשפחת רידלוולד.
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:39 AM
|
||
לא הבנתי, אבל כן! אני מסכימה!
![]() -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:39 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יש!!!!!!!!!!
מתי נקבע חתונה?! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:40 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם מתחתנים?!
היי בת, את כבר עושה אותי סבא?! :[ טוב לא נורא... אבל אני יהיה הרב בחתונה!! טוביק?! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:41 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מגניב,תודה!!! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:43 AM
|
||
כן! המון תודה, ואבא, כן, אני עושה אותך סבא! אתה לא מאושר..?
האהה! אני מתחתנת! ![]() -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:44 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם אני,צריך לקבוע תאריך!!!!!
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:46 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!!!
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 02:46 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תודה,אחות!!!!
|
|
![]() |
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() היום הייתי הרבה והדי.גיי בחתונה של שני חברים של המשפחה! החתונה של רועי ושל אדר! ואני יהיה הרבה והדי.גי גם בחתונה של רומי - שיהיה הבת שלי!!! ![]() אז מי שלא יודע שידע : רומי מתחתנת! הבת שלי! מזל"ט לרומי ולבעלה לעתיד!! עד כאן לעידכונים של היום וויזלים יקרים! אוהב, ![]() אבא ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 04:03 AM
|
||
אני אוהבת אותך אבא!
![]() -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 04:18 AM
|
||
![]() מוגל |
היי, אני יכול להצטרף למשפחה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 04:33 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מזל"ט אחי ואחיינית שלי!!!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 04:45 AM
|
||
תודה!!!!
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |