![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 04:54 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אמא אבא
אפשר שjorden hermon יהיה גם ילד? הוא רוצה להצטרף! -------------------- ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 05:07 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי נעשה עץ משפחה, שיהיה יותר ברור?
לא חושבים..? זה יכול לעזור להבין מה קורה... -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 14:35 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא ל - jorden hermon
הילד החדש במשפחה!! הוא אח שלכם!! דרך אגב: מי יודע להכין עץ משפחה!? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 16:36 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לשאול את אחת המשפחות שעשו איך עושים!!!!
-------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 20:55 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי משפחתי לעתיד!!
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 21:09 PM
|
||
היי בעלי לעתיד!!
![]() שלום לכולם משפחה יקרה, מה שלומכם? ברון הבא אח חדש שלי! ^^ אוהבת את כולכם! ![]() -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 21:10 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
ושלום גם לך אישתי לעתיד!!!!!!!! ![]() ![]() -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 22:20 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחותי ,החתונה ביום שני הקרוב???
-------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 22:38 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי פהה?!
משפחה יקרה שלי?! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 22:40 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, יש לי כמה דברים להודיע לכם:
1. לילי לא תוכל להיכנס יותר לפורטל כי ההורים שלה לא מרשים לה אבל יכול להיות שג'ניפר לי תהיה אמא שלכם, ואם לא אז תחפשו אמא מאמצת. היא לא תיכנס יותר לעולם. 2. dark-vadim- איך אתה מתחתן עם רומי?! אתה בן דוד שלה... -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 22:50 PM
|
||
מההההה [?!]
לילי לא תיכנס יותר?! אני לא מאמין!! רגע עם לא מאשרים לה להיכנס,אז איך לך מאשרים?! את אחותה לא?! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 22:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אני חברה שלה...
-------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 23:37 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה קורה דוד ואחינים?
-------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2007, 23:40 PM
|
||
אחי-כן החתונה ביום שני הקרוב..
מה?! אין לי אימא יותר?! איך זה..? >< -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 00:09 AM
|
||
היא פרשה :[
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |