![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 00:29 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
איזה קטסטרופה!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 02:05 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן...
אנחנו מחפשים אמא חדשה.. -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 02:37 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
תכתבו באשכול של חיפוש משפחות!!!!! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 02:56 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה עצוב... מישהו כבר כתב שאנחנו צריכים אימא
![]() **בוכה** ![]() -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 02:57 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
עצוב מאוד אישתי,"אבל כאלה החיים,הם ממשיכים והדרך מתרחבת ..."(ציטוט מאיזה ספר שקראתי!!!!)
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:08 AM
|
||
בעלי היקר, ציטוט מדהים! [אין קוראים לספר
![]() -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:09 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא זוכר,אני אנסה למצוא!!!!!! ![]() -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:12 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
למי מצ'אם??
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:13 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לי קצת!!!!!
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:14 AM
|
||
לי הרבה..
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:15 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
"והבדידות והבדידים,החברים היחידים שנשארו לי!(מתוך הפיג'מות)
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:16 AM
|
||
X DDDDDDDD
מאיפה עכשיו בקרצת את זה?!!.. -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:17 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מתוך הפיג'מות "הרבה דברים צריל ללמוד אתה"(מתוך מלחמת הכוכבים!) -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:18 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מאיפה הפלצת את זה??
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:19 AM
|
||
מלחמת הכוכבים!
נראה לי שאני היחדיה בכל הפורטל שמעולם לא ראתה מלחמת הכוכבים.. >< -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |