![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:19 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
ממלחמת הכוכבים,כתוב בסוגריים ,הכל נתקע לי בראש ואני זוכר בעל-פה.
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:19 AM
|
||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לא נכון את לא היחידה גם אני
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:20 AM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
מי?! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:23 AM
|
||
|
אני
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:25 AM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
את מה?! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:26 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הידד! אני לא היחידה..
אני תקועה על ציטוטים מהסרט A Hard days night של הביטלס.. >< -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:27 AM
|
||||||
|
לא ריתי את הסרט -------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:27 AM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
יפה!!! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:28 AM
|
||
^^" סרט קורע.. ואני יודעת אותו בעל פה.. ^^
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:28 AM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
יפה!!!!! "זהירות,אפשר להתמכר,לעשות הפסקות"( חחחחחחח....,סתם בצחוק,כל הכבוד!!!!!! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:30 AM
|
||
אדיר אדיר! אתם חכם אתה, בעלי !
Well if it yours grandpa, how nows? רינגו סטאר אומר לפול מקרטני הספר.. -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:31 AM
|
||
|
לא ריתי את הסרט נראה לי
מישהו ראה ביטלג'וס?? אגב תקרא: למי שחוגג חג מולד חג מולד שמח!!!!!!! מה שהיא אמרה,אגב אני אפתח לזה אשכול בפורום דיבורים!!!!!! מתי תפתח אני לא שם נושא חדש!! -------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:33 AM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
תרגום:ובכן,אם זה הסבא שלך,איך עכשיו... (מקווה שתירגמתי נכון) -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:34 AM
|
||
|
נגיד מישהו ראה ביוטלג'וס??
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:36 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
לא אני
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|
|
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |