![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:36 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוצים לדבר על משהו אחר?
*עמוד* -------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:36 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ראיתי את ביטלג'וס.. סרט מצוין..כמעט נכון.. זה אומר: ובכך, אם זה סבא שלך, מי יודע..?
[בהקשר לזה שסבא של פול לא דיבר, ואז רינגו צוחק עליו אחרי שסבא של פול סופסוף מדבר איתו..] -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:37 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
בואו נדבר על ,טוב על,לא יודע!!!
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:37 AM
|
||
ספורט..?
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:38 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה שלומכם?{הכי חשוב.....}
-------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:38 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
משחקי מחשב?!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:39 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כדורסל????
-------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:40 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
הארי פוטר,מלחמת הכוכבים...?!
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:41 AM
|
||
אני בסדר, אתם?
מה חדש בכדורסל? בכלל משהו מעניין קורה למכבי ת"א באירופה? אנחנו חופרים כל הזמן על ה"פ.. לא נמאס קצת? מישהו אוהב סימס? -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:41 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מלחמת כוכבים לא מענין!
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:42 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
אני אוהב סימס .
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:44 AM
|
||
DD: יש לי את כל הסימסים, אני ספצית בזה.. מה איתך?
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:46 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
יש לי סימס 2.
ולשאלה שאלת ,אם הכל בסדא:"איזה יום נפלא היום,לשחק וגם לחלום,יום נפלא לצחוק ביחד".(מארתור,בטח איזה חכמולוג יגיד פה שארתור זה לילדים קטנים,דווקא תוכנית כייפית) -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:47 AM
|
||
אני מתה על ארתור! הוא החבר הכי טוב שלי!!! ^^
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 29 2007, 03:48 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
גם אני אוהב את זה,הנה מישהי שמסכימה איתי לשם שינוי!!!!!
|
|
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |