![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|

קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 03:26 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תתמכו בי!!! ^^ בני משפחה יקרים שלי.. ^^
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 03:26 AM
|
||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נתמוך בך מזל טוב פתחת עמוד!!
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 03:27 AM
|
||
3333> אוהבת אותך!!
מתי ואיך פתחתי עמוד?! -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 03:29 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
עכשיו פתחת!!!!
כתבת תגובה והעמוד נפתח!!!!!!!מזל טוב!!!!!! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 03:30 AM
|
||
אבל כבר יש לי פה כמה תגובות!!!
ומה זאת ואמרת 'פתחת עמוד'?.. תודה!! -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 03:31 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
בבקשה!!!!! מזל טוב לקראת החתונה שלנו ובואי נקווה שיהיו לנו הרבה ילדים!!!!!!!
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 03:33 AM
|
||
כן!!! ספרתי לחברה שלי שנרשמה לאתר.. היא רוצה להיות הבת שלנו.. ^^"
מסל טוב לקראת החתונה!! -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 03:39 AM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
מצוין שהיא רוצה להיות ביתנו!!!!!! תבקשי ממנה שלאחרי שנקים את אשכול המשפחה שהיא תבקש באשכול המשפחה!!!!!!! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 04:22 AM
|
||
אין בעיה!
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 14:18 PM
|
||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי:~Ginney Weasley~
בית:גריפין אתם חושבים שאתם מתאימים למשפחת וויזלי?כן אפשר להיות בת דודה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן... בטח שאפשר... אבל את לא מעדיפה להיות אמא?! ------ לכולם: תנסו לחפש אמא למשפחה... אנחנו חייבים אמא כמה שיותר מוקדם!!! אוהב אותכם בני משפחה יקרים שלי! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 22:46 PM
|
||||||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמא ברידלווד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 23:04 PM
|
||
אבא, כשאתה אומר לחפש אימא, זה אומר לכתוב בחיוש משפחות? פשוט לכתוב שם שדרושה אימא לשפחת וויזלי
ומה יהיה עם עץ משפחה? אני יודעת רק על מפשחת בלק שיש להם עץ משפחה, אבל אני לא יודעת למי לפנות כדי שיעזרו.. >< -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 23:11 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן... תכתבי שם.. אני גם כותב שם... ובקשר לעץ : נעשה את זה כשנימצא אמא... -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 30 2007, 23:12 PM
|
||
אין בעיה ^^
|
|
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |