![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2007, 22:47 PM
|
||
|
קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רומי, אבל הוא הבן שלי מי שאת מתחתנת איתו! אתם בני דודים!
-------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2007, 23:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נורא.. זה ווירטואלי..
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2007, 23:03 PM
|
||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
Weasleyt לא מצליחה להתחבר...........
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2007, 23:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד פעם
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:00 AM
|
||
|
אממ...
לא... -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:01 AM
|
||
|
מוגל |
כינוי:ג'ינברה וויזלי (השם המלא של ג'יני וויזלי)
בית:עדיין לא ידוע אתם חושבים שאתם מתאימים למשפחת וויזלי? כן,אני ג'ינג'ית ומנומשת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:02 AM
|
||
|
יפה, התאמת את עצמך=]]
אני אהיה דודה שלך -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:04 AM
|
||
|
קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם באים היום לחתונה!!!!
מי שלא בא - מרובע!!! -------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:12 AM
|
||
|
אני לא יכולה לבוא...
אז אני מרובעת? חחח -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:24 AM
|
||
|
כן!!!!
אחות שלי מתחתנת ,את קולטת מה זה???? איך אפשר לפספס??? -------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:26 AM
|
||
|
אחות שלך.
התכוונת אחיינית שלי.. חחח אני דודה שלך=]] -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:27 AM
|
||
|
אחלה!!!
אז יותר מצדיק את מה שאמרתי!!! איך היא תשרוד בלי הדודה שלה בחתונה?!?!?! חחחח -------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:29 AM
|
||
|
נו, היא תקבל כסף...
אני תמיד נותנת את הכסף לכלה... חחח אני יגיד לה שתיתן לך חצי, אם היא לא תיתן לך... (סתם, נו...) -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:35 AM
|
||
|
חחח
למה לא כתוב אותך בעמוד הראשון שאת דודה שלנו???? -------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:42 AM
|
||
|
שאלה טובה, אין לי מושג...
אתם יודעים: קיבלתי את הדיסק של רן דנקר ועילי בוטנר ורן דנקר חתם לי עליו (ז'תומרת, על האריזה)! יאיייי! הוא כתב ככה: לליה תהני מהדיסק באהבה רן דנקר יאיייייייייייייי!!!!!!!!!!! נ.ב.- עזבו... -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |