![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:47 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
ירין וויזלי לא הולך להיות הרב,סליחה!!!!!
הבתחתי לחבר שלי!!!!!! -------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 00:49 AM
|
||||
|
קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה כיף לך!!! אני חולה על רן דנקר במיוחד בשיר שלנו!!! -------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:03 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מי יהיה הרב?
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:05 AM
|
||
|
קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני המנהלת החדשה של העיתון בחנות! יאייי!!
-------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:06 AM
|
||
|
מזל"ט ,אבא אתה הרב בסוף???
-------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתבר שה"יתן" שלי ובעלך לעתיד כן שכח שאני הרב!! הוא אמר שחבר שלו הרב... ארררררררר... שאני אתפוס אותו ואני ביקשתי קודם... מהרדע שקעבתם להיתחתן! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:08 AM
|
||
|
חחח
נראה לי שהוא אמר שבסוף אתה כן... -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נורא אבא... העיקקר הכוונה, אני עדיין אוהבת אותך
אבל אתה בא לחתונה?! -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
|
איזה באסה!!!
באמת חצוף!!! אבא ,מצאת מישהו שיעשה את העץ משפחתי שלנו??!?!?! -------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:09 AM
|
||
|
מוגל |
תודה!!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:10 AM
|
||
|
מה תודה???
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:10 AM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
הבטחתי לו כשהצטרפתי למשפחה הראשונה ,זה לפני הרב זמן והוא הראה לי את זה,כתבתי לו את בהודעה פרטיתהוא החבר הכי טוב שלי ,מה אני אעשה,נורה מצטער ,יהיו לך עוד הרבה הזמנות .
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:11 AM
|
||
|
מי אתה בכלל?
ובבקשה תעזבו את הילד המתוק שלי! -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:11 AM
|
||
|
אז למה לא אמרת ישר שאבא בקש להיות רב שהוא לא יכול?!?!?!
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2008, 01:12 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1)לג'ינברית וויזלי -התקבלת למשפחה מזל"ט!
שימי את החתימה... 2)ברור שאני בא לחתונה.. חחחחח... [אני והכסף] 3)אני מפש בקשר לעץ... 4)אנחנו שוב צריכים אמא חדשה.. :[ -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |