![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 19:50 PM
|
||
![]() מוגל |
אפשר להיות הבת שלכם???
כינוי: LiFe EaTeR בית: עדיין לא מוינתי -------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:22 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי חבר'ס
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
אני מחפשת בעל חדש=]=] (התגרשתי) -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אה,איזה באסה אני רוצה להוריד את המשחק הזה ואני לא מוצא אותו:http://www.tgame.co.il/index.asp?mode=game&id=2182
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:36 PM
|
||
מה זה המשחק הזה?
-------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:39 PM
|
||
![]() מוגל |
אני יכולה להצטרף למשפחה בבקשה???
![]() -------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:40 PM
|
||||
לדעתי הם יסכימו, הם מחפשים ילדים... אבל תשאלי אותם... את יכולה גם בפרטי=]=] ![]() (אם את רוצה בפרטי אז תשאלי את לילי אוונס או את ירין וויזלי, הם האבא והאמא) -------------------- ?Why does my heart go on beating
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:42 PM
|
||
![]() מוגל |
טוב תודה
-------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:43 PM
|
||
אין בעד מה, אני אחות של לילי=]=]
(ואם תהיי הת שלה אני אהיה דודה שלך^.^) -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:51 PM
|
||
![]() מוגל |
אפשר להיות בת?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 22:53 PM
|
||||
אם תהיי הבת להם אני אהיה דודה שלך! ![]() ![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:22 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מי שביקש להיות ילד/ילדה התקבל!
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:24 PM
|
||
איזה יופי! סופסוף יש לי אחיינים... מה שלומכם אחיינים חמודים שלי? אני דודה אמה...
-------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:33 PM
|
||
![]() מוגל |
ישֱֱֱ
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:33 PM
|
||
![]() מוגל |
היי למשפחה החדשה שלי!!
-------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |