![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:34 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי בת שלי!! תשימי את החתימה של המשפחה... -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:34 PM
|
||
![]() מוגל |
אני ו-victory to snape מתחתנים ב-5:30 מי שרוצה יבוא
-------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אחיינית מתוקה שלי!
![]() ![]() את מתחתנת? מזל"ט! אני אשלח לך כסף! -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:37 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי בת!! נראה לך שאני לא יבוא לחתונה של הבת שלי?!!? ממצב בת?! עכשיו אני סבא :] תשימי את החתימה של המשפחה.. -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:39 PM
|
||
![]() מוגל |
אפשר את הקישור לחתימה?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:39 PM
|
||
אתה עוד לא סבא.. =] איך שזה נשמע...
-------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:41 PM
|
||
![]() מוגל |
תודה לכולם שבאים
-------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:41 PM
|
||||
לכי לעמוד הראשון, תיבחרי באחת החתימות, ושם מיתחת לכל תמונה יש את הקוד לחתימה, תעתיקי רק את הקוד, לא את כל החלון הלבן.. -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:43 PM
|
||
ברור שרק את הקוד...
מה קורה ירין? אחיינים ואחייניות מתוקים שלי? -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:44 PM
|
||||
אני כבר שולח כסף :] -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||
![]() מוגל |
הכל בסדר
איך את דודה נחמדה שלי??? ![]() -------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:47 PM
|
||
סבבה!
![]() את מעדיפה כסף או מתנה לחתונה שלך? -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
מתנה תודה ששאלת D:
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:52 PM
|
||
מתנה? אוי ואבוי! יש רק שרביט, ויש לך כבר... אממ... אין כ"כ מתנה לתת לך... סליחה...
![]() אז נראה לי שאני אתן לך כסף... תסתכלי אפילו בחפצי משתמש שלי.. לא קניתי כמעט כלום... סורי... ![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:54 PM
|
||
![]() מוגל |
לא נורא, כסף זה גם טוב
והעיקר הכוונה לא??? תודה בכל זאת -------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |