![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:55 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יתן לך מתנה... -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2007, 23:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, חחח...
טוב אני אשלח לך כסףאת יודעת שאני הרבנית בחתונה שלך? ![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:05 AM
|
||
![]() מוגל |
כן תודה
-------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:08 AM
|
||
חחח.. על מה?
-------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
זה היה תודה לאבא על המתנות D:
![]() -------------------- ![]() כרדיט לאבא שלי: ירין וויזלי ![]() סיריוס הכי מגניב אוכלי מוות שולטים!!! ד"ש לבעלי: snape to victory ד"ש חם לכל משפחת וויזלי ולכל משפחת דרק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:15 AM
|
||
אהה
-------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:17 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מה קורה?
LiFe EaTeR, בת מתוקה שלי, ![]() -------------------- לילי // 14 // גריפינדור // אורלנדו 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:18 AM
|
||
את יודעת שהיא מתחתנת, כן? אני הרבנית
![]() ויש לך עוד ילדה: ג'ינג'ית וויזלי וגם את רמוס לופין ![]() אתם גודלים בקצב! -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:21 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח...
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:23 AM
|
||
אגב, מה עם החתימה שלי? [אני לא יכולה לחכות
![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:24 AM
|
||
אני בדיוק עכשיו מכין את זה...
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:25 AM
|
||
יאיייייי!
![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:25 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אני יודעת!! אני רק מקווה שהם יודעים... -------------------- לילי // 14 // גריפינדור // אורלנדו 3>
|||
|
![]() |
||
הם יודעים
![]() תהיי רגועה בקשר לזה=]=] -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 00:29 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
התימה שלי נראת טוב עם התמונה שהוספתי??
-------------------- לילי // 14 // גריפינדור // אורלנדו 3>
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |