![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:16 AM
|
||
![]() נ נח נחמ נחמן מאומן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאמרתי טוב הכוונה לבוגארט לא לסנייפ..
-------------------- אריאל ~20 ~שמח~מבקר מדי פעם בעיקר בשביל דיונים '13+ '~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:17 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=פה קבור הכלב,May 4 2018, 12:47 AM] [QUOTE=The angelo,May 4 2018, 12:46 AM] [QUOTE=פה קבור הכלב,May 4 2018, 12:45 AM] [QUOTE=The angelo,May 4 2018, 12:42 AM] [QUOTE=פה קבור הכלב,May 4 2018, 12:41 AM] [QUOTE=Steve Rogers,May 4 2018, 12:38 AM] [QUOTE=פה קבור הכלב,May 4 2018, 12:37 AM] [QUOTE=Steve Rogers,May 4 2018, 12:37 AM] [QUOTE=The Girl Who Waited,May 4 2018, 12:36 AM] [QUOTE=The sun,May 4 2018, 12:35 AM] [QUOTE=פה קבור הכלב,May 3 2018, 03:35 PM] [QUOTE=The Girl Who Waited,May 4 2018, 12:33 AM] [QUOTE=פה קבור הכלב,May 4 2018, 12:33 AM] [QUOTE=The angelo,May 4 2018, 12:31 AM] [QUOTE=פה קבור הכלב,May 4 2018, 12:30 AM] רוצים רמז? [/QUOTE]
כן לפני שאני מרסקת את הפלאפון מתסכול אז רק רמז קטן [/QUOTE] אני אוסיף שורה לשיר: נזק הם עושים, כשעוזבים אותם הם מרוצים, על ראש העץ בלבוש מפואר, עליו ידריך הספר הנבער, ובהם צפה אריה ים כשקיפצו בגינתם [/QUOTE] בהצלחה;) [/QUOTE] זה רק סיבך את הכל [/QUOTE] נסי להבין רק את השורה האחרונה ואז הכל יתחבר [/QUOTE] אריה ים זה סלגהורן במקרה? אין לי שמץ [/QUOTE] אני ארגיש מטומטמת קצת אם זה נכון [/QUOTE] זה נומיםםםםםםם [/QUOTE] אשש עליךךךך!! עוד חידה? [/QUOTE] כן טרוור [/QUOTE] תהנו: מפחיד ומצחיק יוצא מן התיק לה הוא הביא בשורה כוזבת ולו סיפק השפלה כואבת אם צריך רמז תגידו.. [/QUOTE] למה יש לי הרגשה שזה סנייפ? [/QUOTE] אם יש משו מצחיק בסנייפ כנראה פספסתי אותו שבעה ספרים;) [/QUOTE] כשהוא הפך לסבתא של נוויל... כאילו..הבוגארט..וכל זה [/QUOTE] טווווווובב יאללה עוד אחת? [/QUOTE] יאיי באמת? וכן הבנתי שהכוונה לבוגארט וכןןן עוד אחת -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דניאל, תכיר אינטרנט
אינטרנט תכיר את דניאל, הוא חדש פה -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג פתאום ראיתי את זה! זה בוגרט! רק זה לא התאים לשורה של בשורה כוזבת, אבל זה כן! למולי הוא הביא בשורה כוזבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:18 AM
|
||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב זה נכון אני עדיין בחיפוש אחר ספר או אנימה שהם מנצחים גם -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:18 AM
|
||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קסטיאל! -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:19 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן,הא? התכוונתי יותר (ובאופן לא מובן) מי משתמש בגיפים בשביל להתבטא.. יותר מדי השקעה.. -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח יש לי תיקייה של 1000+ גיפים כאלה במחשב במקום מילים אני שם גיף שיתאר מה אני מרגיש/חושב/רוצה להגיד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() נ נח נחמ נחמן מאומן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועוד אחת:
מעל לצבע בוהק הוא משתעל ומשתנק ייתכן וזה כיוון שחלה השיחה איתו לא מעולה תהנו:) -------------------- אריאל ~20 ~שמח~מבקר מדי פעם בעיקר בשביל דיונים '13+ '~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פףף זה הכי נורא הצפיות באמת צריך לגמור ספר כשהרעים מנצחים לכן אהבתי את מגניסטריום (יש לי בטח שמונה טעויות בשם) הוא מצליח להפתיע באמת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
אני אני אני אם אתם מדברים על זה בצורה לא יפה אני אחטיף לכם אבל אני בעיקרון גריפינדורית -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
הייתכן עוד פריק של הצד האפל אני לא בדד אם אתה מוצא תגיד לי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:20 AM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת,זה מגניב לגמרי -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:20 AM
|
||||
וולדמורט ההורקרוקס? -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |