![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:55 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי
בהחלט יש בזה משהו, אבל... לא. זאת אומרת - גם אני, בסופו של דבר, לא אהרוס כלום, וכנראה שהייתי מנסה למנוע את זה. אבל אני לא חושבת שיש לנו איזושהי זכות לדבר המדהים הזה שנקרא כדור הארץ. או אהבה. או כל דבר דומה לזה. חלק מבני האדם גורמים לאהבה להיות משהו שפל. משהו נוראי ומגעיל. חלק מבני האדם הורסים את כדור הארץ. את לא חושבת שזה... מעורר תרעומת? תחשבי על זה שאת מביאה למישהו\י מתנה - ומול הפרצוף שלך היא\הוא משחיט\ה אותה! לא היית מרגישה רצון לצעוק עליו או משהו? לא היית רוצה שהוא ילמד את הלקח? זה בדיוק מה שאני מרגישה ביחס לבני אדם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:56 AM
|
||||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח גם וגם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:56 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק בדיוק האדם זה הסיבה היחידה שעדיין אל גילו יוניקורנים בעולם -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:57 AM
|
||||||||||||||||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ, תלוי. אולי בזכות זה שאני חולה אני אצליח לישון הלילה.
מה קרה? למה מחריד? -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:57 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד רציתי לגדל דרקון בחדר איפה מוצאים אחד ~לא קשור אבל זה עדיף מלדבר על בני אדם~ -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:58 AM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוניקורנים? משעמם דרקונים? משעמם צריך סוגשל מפלצת פנתרית כזו אביטל - הבנתי דברים על המשפחה שלי ועל איך שהם חושבים עלי -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:59 AM
|
||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון נכון פעם היה לי דרקון -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 00:59 AM
|
||||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, משפחה קרובה? זה מחריד? כי זו המשפחה שלך, בכל אופן... -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2018, 01:00 AM
|
||||
סליחה? דרקון זה הדבר הכי חמוד בעולם במיוחד דרקון קטן אני רוצה גור -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
היה לך? מאיפההה אני רוצה גםם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זה קצת פחות מתאים לנו"ד אז אגיב בקצרה. האנושות אולי מוכיחה שהיא רקובה מהיסוד אבל זה ממש לא כולם. לרוב אלו אנשים ברי השפעה וכריזמטיים שגורמים לריקבון הזה. אבל אני מכירה באופן אישי המון אנשים נהדרים וכן אמנם לא מעט אנשים מאכזבים אותי אבל אני מעדיםה להאמין באור ולא באפלה. כאילו, אני משתדלת להיות הבן אדם הכי טוב שאני יכולה להיות וכשקובעים שהאנושות רקובה מהיסוד זה קצת מוריד מהערך של מה שאני עושה. לא צריך להסתכל על החיים האלו בכזה כדור בדולח שמקרין רק שחור כי כן יש את הדברים שגורמים לשמחה (וזה אני אומרת). וצריך גם להעריך את זה לפעמים. אנשים לא נוטים לשכוח שהם אורחים כשהם לא מאמינים באלוהים. אני מאמינה שאני כבר כאן ואני רוצה להפיק את המיטב בזה. אז כשדורכים עליי קצת אני אמנם אתלונן על האנושות אבל אני לא אוותר על זה לגמרי כי זה מה שיש וכל מה שנקבל כאן. ויש לי עוד מה להגיד אבל זה לא המקום -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
מה קרה לו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההורים שלי וכזה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
הוא מת -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 01:01 AM
|
||||||||||||||
בא לי לבכות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |