![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2018, 01:01 AM
|
||||||||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני גידלנו אותו על הגג -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גורים זה חמוד תמיד אבל..דרקון זה כבר נמאס (אומרת זו שיש לה פוסטר של דרקון על חצי קיר) -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי, זה נשמע נורא. אני בטוחה שחושבים עלייך דברים טובים יותר ממה שאת חושבת שחושבים עלייך... -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 01:02 AM
|
||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי יש ערפדים על קיר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף לך וכלום, אני בטוחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי יתוש בחדר ומרחתי אלתוש על כל מקום אפשרי כולל על האוזניים שלי וחאלס די כבר אפשר להכחיד את החיה הזאת כבר? היא גורמת רק להרס ועקיצות. ספרו לי על דבר אחד נחמד שיתוש עשה בשבילכם
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא צריכה להגיד לי. אמרתי את זה כבר קודם. יש אנשים טובים, סיבות לחיות, ועולם עשיר. אם לא הייתי חושב ככה אני לא הייתי אומר את זה. רק שבאמת אם את מסתכלת סביבך זה בעייתי לקבוע דבר כזה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 01:03 AM
|
||||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת? אני מסכימה אתך. שום דבר טוב. -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כן מסתכלת סביבי והסביב שלי לא משהו אבל זה מה שיש לי להתמודד איתו ואני כן פסימית והכל אבל אני גם משתדלת להיות אופטימית כי רק ככה אפשר לעבור את זה
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצוב
אמת מע דרקון זה הדבר הכי אהוב עליי ביקום הזה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 01:04 AM
|
||||
הוא היה חמוד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי ככה פוסטר של רמוסיריוס ושל גירית הפלפאפית גדולה ופוסטר של נרניה וגם של דרקון ושל עיניים כאלה מציצות מהקיר אה, ושל עכבישים (זה נשמע כמו חדר של ילד בן שש עשרה..פפפ) -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
עקץ את אח שלי בערב שהוא עיצבן אותי ואז בבוקר הוא סבל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין דבר כזה דרקון לא חמוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 4 2018, 01:05 AM
|
||||||||||
שאני כישלון זה דבר טוב? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |