![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:37 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גוסס
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:37 AM
|
||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלכודת לא מתוכננת בעליל (האמת זה נכון, לא תיכננתי את זה) --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:38 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא עדיין הייתה טובה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:38 AM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאסס
ליאם, מה קרה? --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:40 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה, תורך
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:53 AM
|
||||
gg, ניצחת! חח
--------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:55 AM
|
||
לא בטוח
אם תשחקי נכון זה יכול להוביל לתיקו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:55 AM
|
||||
שיט אני לא יודעת מה לעשות
ניצחת בכל מקרה --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:56 AM
|
||
לא נכון
אה רגע כן נכון וואי משחק אחד הטובים, מותח ממש משחק טוב! -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
חח, קסםם
אני סתם אלחץ עכשיו על משהו --------------------
|||
|
|
|
|
||
תעשי משהו שנעשה שוב לפחות
עריכה: אני לא יודע אם לקחת את הסיכון שאולי תנצחי אויהיה תיקו ולמתוח את המשחק עוד או לנצח וזהו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:57 AM
|
||||
סתם לחצתי על משהו
טוב, אני חושבת שמספיק לי ליום אחד >< ויש לי גם שיעורים אז... --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:58 AM
|
||
טוב אז ניצחתי וזהו
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:58 AM
|
||||
יאפ
אבל עשינו שני משחקים, אז תיקו בתכל'ס >< --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 11:59 AM
|
||
אכן
המשחק הזה היה יכול להיות תיקו אם לא הייתי חושב על מה שעשיתי עכשיו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |