![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 14:03 PM
|
||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בסדר... ביצת הפסחא? יונתן - אין לי שמץ של מושג -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 14:03 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את נמצאת באיזו קבוצה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 14:04 PM
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
איזו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני טיפה'לה משוחד, כן? אבל... מחנה החצויים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||
|
חדר הנחיצות אבל אין מקום -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||
או-קיי, אני אחשוב על זה אני עומד בתנאים של הקבוצה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||||
מה בנוגע לביצת הפסחא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 14:07 PM
|
||||
|
זה במקום הספיישל? גם תתן רעיונות לדיונים. -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 14:09 PM
|
||||||
ברור שאני אתן רעיונות, יש לי די הרבה לא, החלפתי את הספיישל בספיישל אחר הספיישל של אדגר אלן פו, אני מטורף עליו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 14:11 PM
|
||
|
סבבה
הייתי מציעה לך להחליף את הצבע הכחול שבפיעלות אחת כי זה מציק בעיניים וקשה לקרוא. -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 14:12 PM
|
||
כן, בביצי פסחא זה קצת קשה עם הטורקיז
|
|
|
|
|
||
החלטתי להיות במחנה החצויים, אבל כנראה שאני אהיה במחנה יופיטר
|
|
|
|
|
||
|
כן...
תחליף לגוון אחר של כחול -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 14:13 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |