![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:43 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:44 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל”טתי
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:47 AM
|
||
יש
ג'וניס שיניתי ואתה מוקדש מקום שלישי כי אלכסיי שנייה תמיד (ראשונה תמיד אבל חסה הוא חסה וחסה הוא ראשון אז היא שנייה ואתה שלישי) -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:49 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() 🖤Panic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
ג'וניס
חסה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זוכר אם היומולדת של מירי רגב הוא היום או מחר
באלי למחוץ אותה בחיבוק אהבת חיי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:50 AM
|
||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי זה ההפך בכללי אני בישנית עם אנשים, אבל עם יש לי סוגשל קראש או שאני מחבבת מישהו אני לא מפסיקה לדבר איתו, זה קורה לי כל הזמן וזה ממש מוזר -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||||
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג'וניס הולך לראות איך הוא מוקדש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:51 AM
|
||||
יש אבלאבל רק אני קוראת לג'וניס ג'וניס -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:52 AM
|
||||||
נכון זה מקליפ של שיר של גרין דיי, ואם את רוצה להקדיש לי משהו בהקדשה הבאה, שמו הוא קונור פרנטה, הוא חתיך, אני מאוהב בו, הוא בעלי ואם תיכנסי לקישורים של קונור פרנטה וsuch a daddy בחתימה שלי, את תראי עד כמה הוא מושלם. או, ויש גם קישורי קונור בחתימה של יערה כשפרצתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:53 AM
|
||||||||
בהקדשה הבאה פשוט תשלח לי גיפים ג'וניס מוקדש וג'וניס צריך להיות פעיל במחנה החצויים -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:54 AM
|
||
טןב
אני נאלצת לעזוב אתכם וללכת לנקות ביי בינתיים -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:54 AM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STARING TO THE MAGGOT DRAWER
שיר הדת' מטאל הטוב ביותר שיש -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 11:55 AM
|
||||||||||
כן, אני חושב שנלך על זה ג'וניס לרצות תמונה של קונור לרייר עליה אבל אף אחד אחר לא פעיל וזה בעייתי לדבר עם עצמי בנו"ד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |