![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:12 PM
|
||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימא זה ענק בזמן הזה הספקתי למרכז טקסט אין לי מושג איך הצלחתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:12 PM
|
||||||||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חם לי ממש ומבחן ללמוד אליו -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:13 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע שכחתי להוסיף פוסטרים מסרטיםםםם
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:13 PM
|
||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מושלם גם בלי זה -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:14 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, שמתי לב שהם חסרים, בגלל זה כנראה זה כל-כך קצר! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:14 PM
|
||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקח למחשב שלי כמה דקות להעלות את הכל אופס -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:17 PM
|
||||||||
כל הכבוד, אלכס אני פרשתי להיום המרכוז של הטקסט הארור גמר אותי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:18 PM
|
||||||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! מה קורה? לא נראה לי אי פעם דיברנו, איך קוראים לך?^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:19 PM
|
||
|
אליסון! הרבה זמן לא דיברנו.
מה שלומך? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:19 PM
|
||
יש אלכס קוראת את הפעילויות שלי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:20 PM
|
||||||||
לי קוראים יונתן. איך קוראים לך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:30 PM
|
||||||
אין לי כוח לכתוב יותר עוד סיקור אף פעם בכל החיים שלי אני פרשתי מסיקורים זהו נגמר הכל מה זה הדבר הארוך הזה כל המוח שלי הפך למקדש טימותי בשעות האחרונות -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:32 PM
|
||||||||
צודקת, זה ארוך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:34 PM
|
||||||||||
אני יודעת אני כתבתי את כל זה ): -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 16:44 PM
|
||
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |