![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:29 PM
|
||||||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יששששששששששש -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:29 PM
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יש?
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:31 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט שמחה שהשלמנו -------------------- היא/את
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:31 PM
|
||||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה נחמד -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:32 PM
|
||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר הזה מכאיב לי בלב שמישהו יעצור את זה שיר מקולל ומרגש מידי שלא ברא השטן ומזל טוב להלנה בונהם קרטר החיים שלי שיש לה יומולדת 52 היום -♥- -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:34 PM
|
||
|
מזל טוב 🖤
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:36 PM
|
||||
היי כריס -------------------- היא/את
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:37 PM
|
||
|
כואב לי הראש
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:38 PM
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבת חיי גם למירי רגב אהובתי השנייה יש יומולדת היום אבל זה לא משנה שהלב שלי נשבר כי אני אהיה רחוק מהקראש שלי לזמן הקרוב ושירים של רובי וויליאמס רצים לי בפלייליסט המחשבה על היומולדת שלהן לא מחמם לי את הלב יותר רגשות זה כזה חרא של דבר, תמיד עשיתי את הדבר הנכון כשניתקתי את הרגשות בלב שלי ושהפכתי את עצמי למפלצת אנטיפתית חבל שנתתי לרגשות שלי עוד צ'אנס זאת פשוט טעות איומה אני לא צריך לאהוב בכלל, כריס אוהב זה דבר שלא צריך להיות אפשרי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:40 PM
|
||
|
אוקי...
הצבע עדיין לא יורד -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:41 PM
|
||||
|
אהלן דריה אם חוי וכולם שואלים, אני לא אהיה פה לפחות שבועיים אולי אני אקפוץ לבקר עוד חודש נראה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:41 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי השבת בורחת
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:42 PM
|
||
|
אוקי...
אני לא אהיה פה כל יולי עדיין מנסה להוריד את כל הצבע -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:42 PM
|
||||||
היי^^ מה הקטע שכולם פורצים לך? אני גם רוצה כ"כ מתאים לי לא להיות איפה שקורים הדברים הכי טובים -------------------- היא/את
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 19:43 PM
|
||
|
זה היה כיף
|
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |