![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:41 PM
|
||||||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה... *אשחק אותה שהבנתי משהו* -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:41 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כדורגל.. -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:42 PM
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא בארבעים
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:42 PM
|
||||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיקר הודעות סתמיות (סתם תמונות וכו) או גיבוב של אותיות ללא משמעות כמו חגצגמ -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:43 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ אסנת
יש לי שאלה שחשבתי עליה פתאום -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:44 PM
|
||
|
איזה שיחה סתומה *לא קשור אליכם*
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:44 PM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה. ונכון אסור לצטט יותר מעשר פעמים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:45 PM
|
||||||
מוזמנת לשאול:)
נכוןנכון -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:46 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההההההההה
תהרגו אותי די תגאלו אותי מייסורי -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
|
זה עוד פעם הדוקי דוקי הזה? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||||
בת כמה את? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 20:47 PM
|
||||||||||
שנה ושמונה חודשים. חח סתם למה? -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן! אבל אני לא משחקת -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||||||
לא יודעת מעניין אותי בכמה את גדולה ממני -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
|
||||||||
|
אז מה את עושה? אסנת אפשר לשאול גם משהו? חוי היא קטנה ממך -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |