![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:36 PM
|
||||||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת? אולי אסקר משחק -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:36 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף נסדק לי המסך
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:37 PM
|
||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ אבל את תקבלי תגמול רגיל פשוט את תקבלי על זה תגמול גם מהאשכול תגמולים -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:37 PM
|
||||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתן: רציניות ודנות על כמה החיים קשים אני: בטון מלא טאקט כותב שבא לי לאכול עוגיות בצורת זין למה אתם מדברים אתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:38 PM
|
||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנוחמיי שירה- נראה -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:39 PM
|
||||||||||||||
כי אתה מדהים
חוי, זה קורה גם לי. כל הזמן.
מה זה אומר? אם את לא רוצה לסקר כמה סופרים תסקרי אחד אבל בבקשה בבקשה בבקשה אני מתחננת שתשתתפי -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:40 PM
|
||||||
|
אני מסקרת אחד נראה אם אסקר יותר מאחד
אותי זה נורא מצחיק וזה ממש חמוד -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:40 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו איזה יום רע
כשחושבים על זה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:41 PM
|
||||||||||||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא האהאהא פחות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
|
|
||
יאפ
אצל כולם -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:42 PM
|
||
|
שאת מסקרת סופרת מאוד יפה אבל לא פוטוגנית בשיט ואת מנסה למצוא תמונה שהיא עוד סבירה שם
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:42 PM
|
||||
אלכסיי חזרה יששש סריה - אופסי? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:43 PM
|
||
נראה לי אני אלך קצת
ביי -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:43 PM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לרוב סופרים לא פוטוגנים כי לא מכירים אותם בשל המראה שלהם כמו שחקנים -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |