![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:53 PM
|
||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת... יכול להיות שירה- מה? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mabye -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מאמינה שמשהו שכתבתי השפיע על מישהו איכשהו I'M SHOOK -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:54 PM
|
||
המ
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלכס- לא ממש אהבתי הארקו אבל זה גרם לי לחבב אותם יותר
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה מדהים באמת -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין מוזר לי שקראתן את זה תודה לכן 3> -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:55 PM
|
||
לא קראתי אבל אני אקרא
נו סריהההה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:55 PM
|
||||
|
מה?????? אלכס- למה? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:56 PM
|
||||||
יש לי רעיון את שולחת לי מספר של אחד מהם בפרטי ואני רוצחת אותו ומציקה לו -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:57 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אני צריכה פשוט לנקות
אז אני אשאיר לכן את זה, זו רק ההתחלה..אבל..כי אני חייבת חוות דעת כי זה כושל ברמות, ואלך דראקו נאנח בפעם השישית לאותו הערב, כבר שעות שהוא מנסה לתקן את הארונית הנעלמת, ואין תוצאות. בדחף של זעם חסר שליטה הוא הטיח את שרביטו באחד הארגזים הישנים והמשופשפים שניצבו בפינת החדר, השרביט נסדק לאיטו עד שנשבר, דראקו נעץ בשבבי העץ מבט זועף כאילו הם אלה שאשמים במהפך שחל בחייו, איך מילד שמנת ומוקף משרתים הוא בעצמו הפך לאחד כזה, למשרת, אחד שהאות האפל והצורב חרוט בבשרו. הוא לא האמין כמו הוריו באמונה העיוורת שבה הם נתונים, בטוחים שאדון האופל הוא זה שיביא את השינוי, את הסוף לבוצדמים. דראקו צחק צחוק מריר, וולדמורט משחק בהם כמו בבובות משחק, כמו בחיילים, הדבר האחרון שבאמת אכפת ללורד זה שלומם של אוכלי המוות שלו. הנה אבא שלו באזקבאן, והוא דראקו סובל במקומו כדי לפצות על האכזבה של אביו, והלורד לא איכזב? הוא לא גרם להם להאמין באמונות שווא? שיביא את השיוויון, שקוסמים לא יאלצו להתחבא ממוגלגים וטינופת? אם כך מדוע הוא לא משלם על כך, כמובן..הרי הוא מתנהג בדיוק כמו כל הרודנים, הוא לא מיוחד, ובכלל, לא מגיעים לו חיי נצח כפי שהוא חושב -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:57 PM
|
||
זה ממש יפה טדוש!
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:58 PM
|
||||
תודה 3> -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:58 PM
|
||||
לא יודעת. אני לא מצפה שמישהו באמת יקרא את הדברים שאני כותבת -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 12:59 PM
|
||
זה פשוט יפה. מה השיפ?
|
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |