![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:24 PM
|
||||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע עניתי לך! בקצב הזה, אני חוששת שאלך לשחק דוקי דוקי. -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:24 PM
|
||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לא רק אני שונאת חתולים -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:25 PM
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא את לא הולכת לשום שומוקי דוקי
אני אתעצבן עלייך יותר מהר -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:26 PM
|
||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה בדיוק מה "יש" בזה ששתיכן שונאות את אותה החיה שנאה זה לא דבר נחמד... -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:27 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בדרך לקרוע גם אותך מכות אף אחד לא מלכלך על הבנות האלה -------------------- היא/את
|||
|
|
|
|
||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי חתולים הם מגעילים והם מפריעים לי לישון כל לילה כל הזמן אני שומעת מהרחוב קולות של קטטות חתולים -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד נראה. -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:28 PM
|
||||||||
הא הא הלכתי, ביי -------------------- היא/את
|||||||
|
|
|
|
||||||||||
|
באמת? יאללה ביי את ואני גמרנו -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם לא מגעילים יש לי שני חתולים מתוקים וממש לא מגעילים והם צורחים כי הם מתרבים וזו לא אשמתם. זה מטבעם. גם אם כלבים היו מסתובבים ברחוב היית שומעת את זה... זה לא קשור בכלל וכל החיות רבות, כולל בני האדם... -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:29 PM
|
||||||||||||
לא! סליחה -------------------- היא/את
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:29 PM
|
||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ה בסדר, אני מקבל כל ביקורות. אני חושב להפוך את ה"אואזיס" לספיישל, נראה לך שזה יעבוד? או, ובנוגע למצע - את צודקת, פשוט לא היה לי מספיק זמן לעבוד על זה. אני צריך לעבור על הכול מחר ולסדר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:30 PM
|
||||||
|
הוא יכול להיות להיות אחלה של ספיישל, רעיון מאוד נחמד, אבל צריך למצוא דרך לשפר אותו. לולה - גמרנו! -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:31 PM
|
||
ג'וני אתה לא ממש יכול להגיע להנהלת הפורומים בלי להיות פעיל ולהעלות פעילויות, אתה צריך להראות את הנוכחות שלך בפורומים
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 20:31 PM
|
||
לא!
זהו, אנשים תתכננו את הלוויה שלי. -------------------- היא/את
|
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |