![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:25 PM
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ ישששששש רגע יש לי רעיון אולי תרשי לי לעשות אותו איתך? פאנפיק משותף זה כיף... -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:28 PM
|
||||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יששש --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:29 PM
|
||
נעמי
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:31 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי עוזרת בתגובות אבל נראה לי שאלך לראות סרט
הקדשת יום המגבת כנראה לא תהיה -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:32 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש מפוחדת
-------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:34 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעדיפה שלא... אני מעדיפה שהפאנפיק יהיה אישי ושרק אני אכתוב אותו, כי בתכל'ס הוא מבוסס על ימים אמיתיים שקרו לי בחיים, ימים מאתגרים או קשים או אפילו מצחיקים ומאגניבים, אז את יודעת... את יכולה להציע הצעות, אז אני מניחה שאת יכולה לראות את ההערות שלי, נכון? אז תראי שם את הימים שאני רוצה להכניס לפאנפיק ותראי שאני ממש מפרטת כדי שלא אשכח כל פרט קטן, למרות שאם יש משהו שקרה והוא לא חשוב כל כך אז אני כן מורידה. --------------------
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|
||||
לנסח מודעת פטירה לסבא שלך זה מפחיד -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
שירה, למעלה ^^
--------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:36 PM
|
||||||||||||||||||||||
אוי... אני תמיד איתך פה אם את צריכה אותי. וסבבה (: -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:39 PM
|
||||||
3> באמת, את יכולה לראות את ההערות שלי בצד? --------------------
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:40 PM
|
||||||
יאפ אבל עכשיו אינלי ככ מצב רוח לקרוא את הפאנפיק... -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:41 PM
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
פאנפיק מומלץ? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 21:42 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
נוביזם מטורף -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||||||
חח לא המשכתי אם את רוצה את יכולה לקרוא את ההערות ואז תדעי חח --------------------
|||||||||
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |