![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:29 PM
|
||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל שלא נפגשנו הרבה זמן אז אסלף את האמת ואגיד אחלה ממש כיף לראות אותך. רק לפני קצת פחות מחודשיים בכלל חזרתי לאתר :) מה השתנה? איך החיים? -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:34 PM
|
||||||||
|
לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח:) בגלל שאני מכיר אותך כבר מלא זמן, אז אני לא אשקר - החיים די קשים. אבל גם טובים. זאת אומרת - יש לנו מבחן קבלה בעוד בערך חודש, ואם אני לא אצליח בו אני לא אתקבל לאיפה שאני רוצה ללמוד בו בשנה הבאה, וגם החברים די חרא, אבל בגדול - החים טובים יותר ממה שהם היו לפני חצי שנה. ולפני שנה. ולפני שנה וחצי. כן, גם ממש כיף לראות אותך:) מגניב שיש כאן מלא משתמשים חדשים -------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:38 PM
|
||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי שלפחות אתה מכיר בחלקים הטובים, זה כבר חשוב. אני ממש מקווה שתיתן את כל כולך ותתקבל לאן שאתה רוצה, למרות שגם אם במידה ולא זה לא סוף העולם. חברים חרא זה משהו משתנה (ומוכר לי ביותר), אבל לא תמיד חברים מהתיכון אמורים להיות חברים טובים והלוואי שתמצא חברים יותר מוצלחים כמה שיותר מהר :) אכן מגניב, גם קצת מוזר, לא חשבתי שכל כך הרבה ישתנה - יש המון מנהלי פורומים ביחס לעבר (חצי שנה קודם, אולי קצת יותר) -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:41 PM
|
||||||||||||
|
לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה:) כן, אה? לפני כמה זמן באמת ישבתי והגעתי למסקנה שבעצם חברים דפוקים יש בכל מקום, אז אין שום טעם לברוח מהמציאות - צריך להתמודד איתה, והחיים לא היו אחרת במקום אחר. יש בזה משהו מעודד, במובן מסויים. (למרות שאפשר להתפלסף על זה) כן, את לגמרי צודקת. וזה טוב- זאת ממש פריחה. אני עוד מתגעגע לפעמים:) מה חדש בחייך, הו בת אדם מן המחנה המנוגד לי? -------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:42 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי חברים
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:45 PM
|
||||||||||||||
חברים דפוקים יש בכל מקום אבל גם חברים טובים יש, פשוט ממש לא קל למצוא אותם. אפשר להתפלסף על הכל, אני יכולה להתפלסף איתך על כך שהעובדה שבובספוג הוא בעצם צהוב מביעה גזענות (מאיפה הקרצתי את זה עכשיו?) אז בוא לבקר לעתים יותר קרובות :) ואני מצפה לראות אותך במפגשים! לפחות באייקון, עוד לא נפגשנו, אתה מאמין? אצלי לא הרבה חדש, לא משהו מעניין לפחות. כרגע יושב עליי חתול אם זה דבר מעניין לטעמך. והי, באיזה מחנה מנוגד אנחנו? -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:46 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי דפ -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:50 PM
|
||
היי חוי :)
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:51 PM
|
||
הי אנשים
נראה לי שאזוז לישון ^^ -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:51 PM
|
||
לילה טוב אלכסוש ^^
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:52 PM
|
||||
יש לי כינוי חיבה!!! אני מתרגשת לילה טוב גם לך 3> -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:52 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:53 PM
|
||
בהמשך אשתדל להמציא אחד יותר ייחודי אבל זה לבינתיים
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 23:54 PM
|
||
זה המון אל תדאגי
טוב הלכתי ללטף חתול שדורש צומי ובתקווה גם לישון, ביוש -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:02 AM
|
||
ביוש
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |