![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:05 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני אנסה ללכת לישון גם, זה אבוד אבל לנסות זה חשוב
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:06 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לנסות זה מאוד חשוב
ואמגד מור פה ההתרגשות שמישהו יביא לי חמצן לא הייתי מוכנה לזה -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:09 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי דפי, גם לצחוק לפני נסיון זה טוב
תודה על זה להשגת חמצן, הקש אחת ביי בינתיים *אחרי,שניה* לא הצליח... -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:10 AM
|
||
חחחח רואה את זה קורה
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:10 AM
|
||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:11 AM
|
||
לנשום רגיל דפי זה בסך הכל מור אנחנו ביחסים טובים איתו אין מה להילחץ
כזה חתיך די דפי הוא חבר לכל דבר בואי תירגעי טוב אני מוכנה מה שלומך מור? איך הייתה שבת? מה צבע החולצה שלך כרגע? -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:13 AM
|
||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
??
לא ראית אותי אפילו, אבל טוב הכול בסדר מה שלומך כרגע החולצה בצבע אדום -------------------- :)
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:13 AM
|
||||
כן אני עכשיו אתן לכם פרטיות ואלך לקרוא ספר ביי ביי -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:14 AM
|
||
מור למה להתווכח
קבל את המחמאה היי גם החולצה שלי אדומה! קצת עייפה אבל לא מספיק כדי ממש לנטוש את הפלאפון ולישון -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:15 AM
|
||
|
להתראות
לא מתווכח, רק מציין עובדה אחלה.נהיה לי חם אז אני אפטר משליכנראה לכי לישון -------------------- :)
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:16 AM
|
||
עוד לא לישון
אני... לא אפטר משלי. גם לא חם לי אז הכל סבבה (מזגן בחדר) -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:19 AM
|
||
|
למה לא
הא.אצלי אין מזגן אז חם -------------------- :)
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:21 AM
|
||
כי כפי שאמרתי
עוד לא עייפה מספיק לישון זה משהו שנבנה לאט לאט -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:25 AM
|
||
|
בכל מקרה אני אלך יש יום ארוך מחא
לילט -------------------- :)
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 00:26 AM
|
||
לילט
אני לדעתי ארד לשתות ואז לישון קיצר אני מדברת אל עצמי כרגע -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |