![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 04:35 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי
שקט את את הכי לוחמת צדק כזאת אני יודעת אבל..פיכ, הן מעצבנות אותי ממש אני לא יכולה להסביר את זה אמג' אני בקטע שפרסי נשבע לניקו שהוא ישמור על ביאנקה הלב שלי מתרסק -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 04:38 AM
|
||
|
קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור
נע אני לא לוחמת כמוה היא פשוט משהו מיוחד אני לא דומה לה:\ הלואי שכן עבדתי על הנאום המושלם הזה ממש כבוד תנסי. מעניין למה את חושבת שהן מעצבנות. את יודעת שהיא...?:( --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 04:40 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ
את כן כזו, תאמיני לי היא הכי מזכירה אותך כי הן כאלה..מתנזרות זה משגע אותי שהן חושבות שהן טובות יותר ממישהו כן, אני יודעת חוץ מזה שזה די צפוי בהתחשב בנבואה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 04:46 AM
|
||
|
יאפיאפ
אני לא מבינה מה מזכיר בה אותי! אוקי, אז זה מה שמכעיס אותך. אבל - בואי נהיה לרגע פתוחות - הן באמת טובות יחסית להרבה אנשים אחרים... לעשות לך ספויילרים בשביל שתדעי ש...? טוב, לא, תתמודדי. את תראי את המוות שלה - או של כל דמות אחרת - עוד מעט... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 04:49 AM
|
||
פףף
הכל את הראשונה שעלתה לי לראש כשקראתי עליה אבל ממש אבל זה כזה - הו אלוהים, אני שונאת אנשים כאלה מצומצמים טהר יש לי כישרון כזה, הוא די מוכר אני קוראת ספר ויודעת מי ימות או יחיה או על משהו יחסית משמעותי שיקרה בספר טטב, אני אלך לי לנמנם קצת אז..לילהבוקרטוב -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 04:56 AM
|
||
|
באמת? עד כדי כך? אני לא חושבת שאני תאליה, למרות זאת... היא לא מרגישה לי אני
מה זאת אומרת "מצומצמים"? את בחיים לא תחזי את מה שהולך לקרות... אני לא ארחיב, כי זה ספויילרים משוגעים, אבל אין סיכוי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 04:58 AM
|
||
נו טוב, זה גם קורה
את דומה לה לפחות בעיניי... מצומצמים בדעתם, לא רואים מעבר למרובע המסכן שמראים להם הו תתפלאי בינתיים צפיתי כמעט את כל הלילה של שני הספרים הראשונים פפפף ליל”ט? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 05:03 AM
|
||
|
יאי, תודה:)
מגניב לחשוב שמישהי חושבת שאני דומה לתאליה... המ... יחסית לאנשים אחרים הן דווקא די פתוחות. וזה גם תלוי. את פגשת רק שתי ציידות, לפי מה שאני חושבת - והן שתי ציידות מאוד קיצוניות. פףף, נחיה ונראה. לילט:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 06:14 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 06:18 AM
|
||
התעלפתי
אני מרגישה רע -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 06:21 AM
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 07:09 AM
|
||||
|
סקיב ![]() |
טוב -------------------- יש רק שני דברים נצחיים העולם והטמטום האנושי אני עדיין לא בטוח לגבי הראשון
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 07:17 AM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
השם של הנו"ד אני בוכה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 07:23 AM
|
||
|
קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 07:30 AM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |