![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:27 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי להרוג מישהו
בפרסי ג'קסון וים המפלצות חסרים לי שני הפרקים הראשונים והשלישי והרביעי מופיעים כפול -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:28 PM
|
||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין לא סיימתי הראשון אני לא כזה מתחברת אני בספקות -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:30 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאן הלכה מאיו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:31 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לישון
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. אני אכתוב שיר אהבה לקראש שלי לפי המילים של YOUR REALITY של מוניקה 2. (נכשל) לסקר את דוקי דוקי (למה נכשל: חצי מהסיקור יהיה א. קריפי ומטריד ב. ביפנית כמו זה: שלב 3: ואז יורי מתווכחת עם נאצוקי של מי אתה הסאנפאיי. או! וזה מזכיר לי: מה שלום הסאנפאיי שלי?!) -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||||||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי יון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמאס לי מיורי, ברמות. -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:32 PM
|
||||
לא נראה לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא נראה לך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
יון/ג'ורג' לענות לי
|
|
|
|
|
||||||||
אל. תקראי. לי. יון!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:33 PM
|
||||||||||
יוני? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:33 PM
|
||||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה המשחק הכי מדורג בסטים לשנת 2017 -------------------- היא/את
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:34 PM
|
||||||||||||
אני מאוד כועס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 26 2018, 21:34 PM
|
||||
|
אוקי... אפשר לא לדבר עלייה? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |