![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 101 102 [103] 104 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 05:51 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, היא לא פירסמה
אז..רוצה לקרוא פיקצר שכתבתי? אני צריכה חוות דעת -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 05:52 AM
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 05:53 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה
אז אני שולחת לך -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 05:54 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי עמוד מאה ושלוש
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 05:55 AM
|
||
מאוד יאיי
מנשמע? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 05:57 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עייף
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 05:58 AM
|
||
גם אני
אבל לא נורא נראה לי -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 06:00 AM
|
||
הא
בסדר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 06:00 AM
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשלח ת"ב מתי שהמוח שלי יתחיל לעבוד
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 06:02 AM
|
||||||
סבבה
אעאעא משעמם -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 06:03 AM
|
||
|
מה קורה?
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 06:04 AM
|
||
אני משועמם מוות
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 06:05 AM
|
||
אני גם
ובא לי לישון אבל זה משעמם לישון -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 06:06 AM
|
||
|
אני רוצה לישון
|
|
|
|
פורסם ב: May 28 2018, 06:07 AM
|
||
כולם רוצים לישן
|
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 101 102 [103] 104 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |