![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:41 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהחלט -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:42 PM
|
||||||||||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישיבה IF YOU KNOW WHAT I MEAN כזאת ישיבה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:42 PM
|
||||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בהחלט יודעת ומבינה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:43 PM
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קצת אסור לנו בגלל התפקיד שלנו אז חבל אבל נראה אולי יום אחד בינתיים הישיבה מהסוג הזה תמתין ישיבת אוכל זה ה-דבר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||
אני אצא רעה אם אבקש את הסיפור? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||
|
לא זה בסדר תכיני טישו כי את תתפוצצי מצחוק -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לדבר עם מישהו
-------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:44 PM
|
||||
|
מה קרה? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||||||
מדהים אני מוכנה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התעיייפתי
-------------------- :)
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:45 PM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סתם מרגישה משועממת ונמאס לי לברוח -------------------- היא/את
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:47 PM
|
||
ישיבת אוכל זה מאסט
במיוחד עכשיו עוד 4 ימים נכנסים לחןדש שכולו גאווההה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:49 PM
|
||||
|
אוקיי זה משהו שאמרתי כבר ליסמין וליפז בערך ביום שזה קרה כשראיתי אותה והיא הייתה כולה עצבנית מסתבר שמישהו בקופה ממש הכעיס אותה והיא כולה התפוצצה מסכנה קטנה אז היא צעקה על הבחור ההוא והוא נבהל וברח ואני ניסיתי לדבר איתה ולהרגיע אותה והייתי עם עוד אחד מהבנים שעובדים איתה והיא זרקה עלינו את הידית ההיא מברזל של הדלת השבורה והיא כמעט פגעה לי בחלק האחורי של הראש אבל בנס הייתה לי תגובה מהירה וזזתי בזמן והמסכן השני לידי ברח ואני נשארתי עד שהיא שלחה לי מבטי רצח אז בסוף גם הלכתי והייתי כזה "אני רוצה כזאת בחורה" אמרתי לך, איכשהו הלב שלי תמיד מסתבך עם פסיכופטיות חולניות משהו כמו שבוע אחרי זה היא ראתה אותי עוד פעם והחליטה להיות קצת נחמדה וצחקה וחייכה והכל היה סבבה ואז היא רבה עם אח שלה בטלפון וזה היה כל כך מצחיק כי היא קיללה בקווקזית (אני חצי קווקזי והיא קווקזית שלמה ושנינו מבינים קווקזית בסיסית לפחות) וכל הקללות הצחיקו אותי רצח והיא התעצבנה שאני צוחק עליה אז היא רצה אחריי כדי לתפוס אותי וברחתי ממנה וכולם מסביב נראו כאילו הם היו בהלם תרבות עזבי את זה שבסוף התעייפתי והיא השיגה אותי וקיבלתי קוטג' לתוך הפרצוף זה באמת פרט שולי יש לי קראש מקסימה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |