![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:54 PM
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן מקסים תגידי את זה לגוף המסכן שלי שכל פעם מקבל מהיקום מכה אחרת מצידי שתדרוס אותי עם מכבש במקום בלטריקס טבעת מיד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו צריכים להגיע למאה עמודים היום. אז תמשיכו לכתוב!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אכן -------------------- ![]() 🖤Panic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול חיפשתי את השם שלי בפרק הזה ומצאתי אותו
...עד שקלטתי שזה מלשון פילוג -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||||||
בהחלט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:56 PM
|
||
משעמם לי
-------------------- ![]() 🖤Panic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:56 PM
|
||||
אז אתה מוזמן לכתוב 'היי' -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:57 PM
|
||
צודק
היי -------------------- ![]() 🖤Panic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
היי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דפיי
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פעם זרקתי על מישהו נקניק עם גבינה לבנה הזכרתי שאני מטורפת? -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגת אותי מה זההה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו דפי זה היה פרק מדהים
אוי אהבה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||
נקניק עם גבינה? לא טבעוני! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 20:58 PM
|
||||||
מה קורה? -------------------- ![]() 🖤Panic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |