![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:06 PM
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל את לא פסיכופטית אז זה בסדר אני ידוע בתור אחד שבשנה האחרונה קיבל סיבוב בראש ונדלק על פסיכופטיות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:06 PM
|
||||||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה שולחן אני בטוחה עדיין יש לי צלקת -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:07 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא רק אתה -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערב טוב לכולם
-------------------- Samuel - 23 https://th.bing.com/th/id/OIP.d4QXj_agL6vnzgxXZTsF3gHaE9?rs=1&pid=ImgDetMain --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
|
קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נכון אני באמת לא פסיכופתית
משנה את התמונה קצת -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערב טוב. מנשמע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:08 PM
|
||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוי האמת שהיא ממש אחלה
היא תמיד מחייכת ושמחה ומחבקת ואוהבת וזורמת והחיים שלה הכי סבבה ולוקחת הכל בקל אבל לפעמים יש לה קטעים שהיא ממש אוהבת לתפוס מישהו ולקרוע לו את הנשמה לפעמים אלה אנשים אחרים, לפעמים זה אני זאת הבעיה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יקרה עם.... עם אני אלך לשחק.........? -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי..
לא משנה אני אוותר על זה מראש -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי בואו תשמעו יש לי וידוי
יש לי הרגל לא להאמין לחצי ממה שאנשים מספרים לי גם אם אין להם סיבה לשקר או להמציא סתם ככה -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:09 PM
|
||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף זה לדבר לעצמך אה? -------------------- ![]() 🖤Panic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||
|
אני אל אדבר איתך -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||
|
חשבתי שאני היחיד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא אני! יש לו אותה תמונה כמו לי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |