![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:26 PM
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס עם 6 שעות שינה בממוצע בלילה מאז תחילת השירות כמעט חצי ממה שצריך כדי לתפקד טוב מבינה את הבעיה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו חייבים להגיע למאה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
|
קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא הפרק השני?!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:27 PM
|
||||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי "שמעת על הגברברים של דפי?" שאלה טהר. "כמובן, אני אחד מהם." ראיין השתדל לחייך, אבל זה קשה כשחצי מהפרצוף שלך נפוח. "כלומר, לא שזה עדיין קיים." "מה זאת אומרת?" התפלאה טהר. "למה לא?" "כריס... עבר צד, אני חושב?" הוא גירד בעורפו. "אני לא בטוח מה קרה שם, אבל מאז הפיצוץ עם בלטריקס, לא ראיתי לא את כריס ולא את דפי." "אוי, ראיין," נאנחה טהר. "אני לא חושבת שכריס אי פעם היה בצד שלנו." ראיין הביט בה בדאגה. "אני חושב שכן, טהר. אני חושב שהוא פשוט מבולבל." "בעצם... מבולבל?" ראיין הצביע על הצד הנפוח של פניו. "הוא עשה לי את זה." טהר החווירה. "לא. הוא... אוי, ראיין, חשבתי שפשוט נכנסת בקיר!" "חשבת ש-" הוא כמעט נחנק. "מה?! אנחנו באמצע מלחמה ואת מניחה שנכנסתי בקיר???" "סליחה, סליחה! פשוט- תמיד בבית ספר היית קצת קלאמזי ו-" "את רצינית???" "מצטערת," היא אמרה בשקט. "לא התכוונתי ל... אוף, אני טיפשה." ראיין נבהל. "לא, לא, את ממש לא טיפשה! זה רק- קצת הופתעתי, זה הכל." "כל כך הרבה דברים קורים ושום דבר לא וודאי!" היא יבבה. "אין לי מושג מי מהחברים שלי חי או מת, אני לא חושבת כמו שצריך, אני-" הוא הניח אצבע על שפתה, והיא השתתקה מייד. "כשאנחנו חיים בכזה כאוס," הוא אמר בשלווה. "דעי שתמיד יש לך אותי. גם אם אני נכנס בקירות." היא חייכה. "אוי, ראיין, אין לך מושג כמה זה-" בום! היא לא הספיקה לסיים את המשפט. לפני "תראה משהו מגניב," אמרה סיוון והחוותה בידה לכיוון הזבוב. "אתה רואה שהוא עף בהילוך איטי?" "נמ... מגניב..." דניאל אפילו לא פקח עין. "זה מאוד מגניב," אמר אורי בחיוך. "כיף לך שאת מפתחת את הכוחות שלך." דפי צקצקה בלשונה. "יפה, יפה, יש התקדמות..." היא אמרה בהתנשאות ממקום מושבה. "כל הכבוד, שיבי." סיוון חייכה. "אל תתני יד להתנשאות שלה!" מחה אורי. "למה לא?" סיוון היתממה. "יש לה סיבה, לא?" "כן... אבל...." הוא הפנה את מבטו אל אלכס. "תעזרי לי פה." "מנסה להקשיב בשיעור," אמרה אלכס בשקט. "די להפריע." "אוי, אורי, גברבר חמוד שלי, גם אתה עוד תקבל כוחות." דפי חייכה. אורי בהה בה, מוטרד בעליל. "גברבר... שלך?" "שלי," אישרה דפי. "כבר החלטתי מי יהיו הגברברים שלי כשנצטרף למלחמה." "ולמה שנהיה ה..." "תראה," היא נשענה קדימה, לכיוונו. הוא ישב לפניה בכיתה. "אני אספק לכם ריפוי בכל עת, ואתם תילחמו למעני." "רגע!" מור, שישב לידה, הפנה את מבטו אליה. "קודם כל, מה זה למענך? את מוסיפה עוד צד במלחמה? דבר שני, לזה התכוונת כשאמרת שאני גברבר שלך?" "כן," אישרה דפי בתמימות. "למה אתה מופתע?" "כי..." מור לא מצא מילים. "שמישהו יגיד משהו." "אנחנו באמצע שיעור!" ליחששה אלכס בכעס. "סתמו כבר!" "סליחה..." אורי הסתובב חזרה במקומו, דפי נשענה חזרה לאחור ומור המשיך לבהות בה, מבולבל מאוד. טהר צעקה בבהלה לפתע. "טהר? התעוררת בפתאומיות?" שאל המורה. "לא ישנתי!" היא מחתה. "שמעתי קול בתוך הראש שלי!" "למחלקה הפסיכיאטרית, הקש אחת," אמר מור. "אני לא משוגעת!" "אלה הכוחות שלה, כסילים," אמר כריס במורת רוח. "היא קוראת מחשבות." "לא, אלה לא מחשבות," היא אמרה בשקט. "אז טלפתיה." כריס חייך אליה. עיניה של טהר התרחבו. "גם אתה?" "כולם יכולים לשדר אלייך, את יכולה לשדר אל כולם," הוא אמר. "אמא שלי טלפתית." "מה הקול ששמעת, טהר?" שאל המורה בסקרנות. "שמעתי... לא לסמוך עליך?" "אני מבין..." המורה הפנה את גבו אל הכיתה ובהה בלוח. "מוזר, כנראה מישהו מנסה לפלג ביננו." "מי יודע שיש לה כוחות טלפתיה?" שאלה חוי. "זה לא קצת מוזר?" המורה פנה להביט בה. "זה מאוד מוזר." הווה דניאל לא ידע לאן הוא עף, הוא פשוט עשה את זה. המעבר בין הבניינים, שחלקם בערו, לא היה קל. במיוחד לא כשראיין הופיע מולו בפתאומיות. "היי, גברבר," אמר ראיין בהפתעה. "אני עדיין מתכחש למועדון הזה," אמר דניאל והסמיק. "וממתי אתה יכול לעוף?" "מסתבר שיש לי כמה כוחות," אמר ראיין. "נחמד, לא?" "אתה לא ממש טוב בתעופה." דניאל עף קצת לאחור. "אתה קרוב אליי מדי." "אולי אני רוצה להיות קרוב?" חיוכו של ראיין התרחב. "אה... אני..." דניאל צנח כמה סנטימטרים באוויר. "ראיין, אני לא..." "אתה בטוח?" "במאה אחוז. נראה לי." ראיין צחקק. "במאה אחוז זה לא נראה לי," הוא אמר והתקרב עוד יותר אל דניאל. "אנחנו במלחמה, אני לא רוצה לאבד אותך." "אל תדאג, נוכל לדבר על הכל אחרי המלחמה." "תמיד כל כך אופטימי." ראיין התקרב אליו עוד יותר, ודניאל נרתע. "אבל בוא נחזור לעניינים- שמעת על בלטריקס?" דניאל הנהן. "אני לא יודע כבר למה להאמין," אמר. "אבל חייבים למצוא את כריס." "כמובן." ראיין הביט סביבו. "מי שימצא אותו יביא אותו אל בית הספר?" "אני לא חושב שאנחנו מסוגלים להביא אותו לשום מקום," אמר דניאל בייאוש. "אז ננסה." ראיין רכן ונתן נשיקה חפוזה למצחו של דניאל, לפני שהוא הספיק להתרחק. "סליחה. אתה פשוט כל כך מדהים." הוא עופף משם במהירות. דניאל מחה את מצחו, ורק חשב על חוי. -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי תיכון איפה התקופה הזו
יש meme שמצחיק אותי כל הזמן מה התקופה בה ישנת הכי הרבה? ואז תמונה של אולטרסאונד של תינוק -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ זה בעמוד הקודם -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמת כואבת אה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
13 משתמשים.
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
מבינה אתה יודע שאני לא כזו.. מספיקים לי 3 שעות ואני ערנית שכזה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן/לא
עזרה פשוט תאמרו באקראיות -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:28 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה בא לי לישון
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נסגר. לכו לישון
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
מה זה לישון
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח ראיין אתה הסקסי בסיפור כאילו
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |