![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:33 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קרבית עם גירי תש -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שוב
-------------------- Samuel - 23 https://th.bing.com/th/id/OIP.d4QXj_agL6vnzgxXZTsF3gHaE9?rs=1&pid=ImgDetMain --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דפי אני דורשת שתהיה לי חברה עם כוחות על!
סתם תעשי מה שאת רוצה בינתיים יותר מצוין ואני צוחקת. אני צוחקת רק מברוקלין תשע-תשע/הסרטונים של קונור אובראיין בישראל/דן ופיל אז עשית מעשה נדיר מכל, כל הכבוד לך על כך -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:34 PM
|
||||||||||||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיף עכשיו כי את שיפפת אותי ואת טהר. -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
|
||||||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחוץ לפורטל ולהיות פה רק בסופש -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חושבת תזכיר לי מי זו דנה -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hey you -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 27 2018, 21:35 PM
|
||||||||||||||
האמת שכשקראתי את הפרק השני הייתי משוכנעת שזה מה שהיא תעשה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
|
||
שמואל!
מה נשמע מאז... אתמול? -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוי אם תנסי לשנות את דעותיי את תשופפי לטהר
וכריס להטריד את ראיין זה בסדר כי הוא הסקסי שבחבורה (למרות גודלו) מצד שני פדופיליה אוף -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא לא, זה היה המפגש הראשון של אמילי אם אני לא טועה. שמע, אני אפילו לא ודע מה ראיתי, אני לא זוכר כלום - אל תרגיש רע חחח הכל טוב. -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום יצא לנו להכיר כבר? -------------------- Samuel - 23 https://th.bing.com/th/id/OIP.d4QXj_agL6vnzgxXZTsF3gHaE9?rs=1&pid=ImgDetMain --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! אנחנו מגיעים לחמישים עמודים עוד רגע! ח.י.י.ב.י.ם להגיע היום למאה עמודים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stargazer או משהו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |