![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:22 AM
|
||||||||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במה שעל הבלוג -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:24 AM
|
||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, באמת? אני אקרא אה וגם אם את לא פורשת, תודיעי את זה ואז אני אחזיר את החתימה שלי איתך -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:25 AM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פורשת...
את רוצה שאני אלך? פשוט עכשיו יש לי זמן להתחבר אז התחברתי.. -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:28 AM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההההההההההההההההההההההה לא! וזה טוב! אני פשוט רוצה לדעת אם את חוזרת זה הכל וכתבתי שם -------------------- היא/את
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:31 AM
|
||
תודה
ראיתי את מסיימת לפניי -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:33 AM
|
||||
מה? -------------------- היא/את
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:40 AM
|
||||||
את לא מסיימת ב-20? " עדיין מנסה להבין איך זה התחיל אה, 5,2 עם יחס ל-2 הכל טוב באמת, אני חושב שזה מתוק ראינו אותה עם שמלה שחורה צמודה תזהר מהעיניים האלה כי היא חמושה ומסוכנת כמו בוו היא פגעה בך בירייה אחת ידיים למעלה תביא למה מה שהיא רוצה" באנגלית זה נשמע יותר טוב -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:42 AM
|
||||||||
וואו וכן -------------------- היא/את
|||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:43 AM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מיואש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:45 AM
|
||
זה לא הוגן
"חושבת עלייך מתי שאני הולכת למיטה מתי שקמה חושבת עלייך עוד פעם אתה הבחור שלי, מאהב וחבר אתה מעיר אותי מבפנים כמו ה-4 ביולי ומתי שאתה בסביבה אני רק רוצה לחייך" -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
מה קרה יפה שלי
כאן אני מתה -------------------- היא/את
|||||
|
|
||
אוףףף אני כבר שעתיים עובר על הבולשיט הזה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:46 AM
|
||||
על מה? -------------------- היא/את
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:48 AM
|
||||
יאפ "אני חושב שאת מושלמת גם עם החסרונות שלך את שאלת מה אני אוהב בך אני אוהב הכל מתי שאני בא אלייך" יש לך הקדשההה מה קרה ג'וני? -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 10:48 AM
|
||
הצלחתי סוף כל סוף לעצב לוגו
אבל אף אתר הורדות לא תומך בפורמט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |