![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:35 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה אותו פעם לרוב העולם בחתימה אבל אז הוא נהרס
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:37 PM
|
||||
![]() stuck in her daydream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח יש עוד -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:39 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפוש
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:43 PM
|
||||||
https://www.howmanydaysuntilmybirthday.com/...countdown=clock יש את זה לא יודעת אם אפשר לשים את זה בחתימה אמ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:44 PM
|
||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיט סורי שיט באמת מצטערץ אוף חייבת ללכת -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:45 PM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת לא תמונה XD -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לובשת חולצה של עולם היורה
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
אוף -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:47 PM
|
||
אני צריכה להכין פסטה אבל אין לי כוח
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:50 PM
|
||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני חברה שלי עכשיו נמחצת על ה"פ ששלחתי לה, עם כ"כ הרבה תמונות וסרטונים -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 14:54 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אני לא יודע מה לצייר ציור הבא שלי
אני רוצה מתנה לדודה ודוד שלי שדודה שלי עומדת ללדת אבל אני לא בטוח אם משהו להם או משהו לתינוק אם משהו להם אז זה כנראה יהיה איזה אגרטל עם פרחים אם משהו לתינוק כנראה איזה פו הדב או משהו -------------------- גיא • משועמם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 15:00 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי סיקור
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 15:01 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עליי?
-------------------- היא/את
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 15:01 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 15:02 PM
|
||||
רוצה לשמוע מה קרה לי עכשיו שרציתי לראות את הסיקור? -------------------- היא/את
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |