![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:40 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אעשה אותו מחר כי אני חייבת לישון בשעה סבירה כדי שהקול שלי לא יהיה צרוד מחר:) -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לפתוח בהזדמנות דיון על משהו ששמעתי "אם הייתם יכולים לבחור להשאיר את סרטי הארי פוטר כך או שהיו יוצרים סדרת סרטים באורך של 30 ומשהו שעות ומדויקת - מה הייתם מעדיפים?" אני מעדיפה את הגרסה המדויקת. בכל אופן ככל שאני חושבת על זה יותר אני מאמינה שהארי פוטר בעצם הרבה יותר מתאים כסדרת טלוויזיה מאשר כסדרת סרטים כן, אני מניחה. אתה די נאמן לכינוי שלך -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאמינה שזה יקרה בקרוב -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:41 PM
|
||||||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמן -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:41 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בטאמבלר וכל הגיפים הם של טום פלטון משום מה
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:42 PM
|
||
תמיד אמרתי שהארי פוטר היה צריך להיות סדרהההה
וכל ספר עונה וחוי בהצלחה מחר! מחזיקה לך אצבעות ;) -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה 3> -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאמן לכינוי שלי לא כי אני אוהב אותו, זה כבר long gone מה שעמד מאחורי הכינוי
פשוט כי הוא שלי כבר שנתיים אז לא יזהו אותי בלעדיו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי את הספר השביעי כל כך הרבה פעמים וזאת הפעם הראשונה שאני בוכה בגלל קריצ'ר
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:43 PM
|
||||
זה באמת מה שצריך לקרות מקווה שבאמת יעשו גרסה מחודשת כזו הרי יש המון עלילה ובהחלט אפשר לעשות דבר כזה -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שזה חתיכת רעיון... -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
מי רוצה לעזור לי שנייה?
ידיד שלי דלוק על חברה שלי כבר למעלה משנה ואני עוזרת לו אבל לאחרונה היא קצת בתקופה שאין לה כוח לאנשים והוא מתייאש ממנה ובטוח שזה קשור אליו בכל מקרה עכשיו היה להם רגע ממש נחמד ואני מתלבטת אם להגיד לו שהיה להם רגע טוב ושיתעודד או שזה סתם יזכיר לו את כל הייבוש שהיה לו ממנה לאחרונה והוא יתבאס להיזכר בזה בערב נחמד שכזה -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:44 PM
|
||||
בגלל זה אני לא משנה כרגע אמנם הוא לא שנתיים אצלי אבל כבר... אולי תשעה חודשים? לא זוכרת מתי החלפתי בפעם האחרונה -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
תגידי לו אני בדיוק באותה סיטואציה ואני מאמין שזה ישמח אותו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
בברור שלהגיד אבל אל תגרמי לזה להישמע כאילו "תקווה לעתיד" -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |