![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 98 99 [100] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:58 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מור תסתדר עם נופים עוצרי נשימה של הוגוורטס?
הדף הטוב נגמר ובקושי יש גיפים אם אתה מעדיף יותר עלילה או משהו קומדי אז גם יש לא יודעת אם יפה באותה המידה -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:58 PM
|
||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקט אתה אני עוד מרגישה רע לגבי זה בןדוד שלי אמר לי שאני בוגדת בזכרו של סיריוס גם כן.. -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 22:59 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכתבי לו סיפור על הילדות של כל הבני דודים במשפחת בלק בערב כריסמס כשהם מציקים אחד לשני ואולי הוא יירגע -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 23:00 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה המנהלת שתנעל בבק'שה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא טיפוס מעצבן הוא מאוהב בהרמיוני פשוט חסר תקנה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי לי היו סיוטים מקווירל בגלל שנרדמתי בזמן שקראתי את הספר (איך לעזאזל זה קרה??) וחלמתי עליו איזה שהו חלום מחריד ולא הסכמתי להמשיך לקרוא את הספר כי הייתי בטוחה שמה שחלמתי עליו כתוב בספר ורק שבוע אחכ גיליתי שזה לא נכון אבל בכל זאת היו לי סיוטים עליו -------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים בלילה
יש לי קצת חרטות שלא הקדשתי את כריס בהקדשה הזאת הרי מגיע לו מאוד להיות מוקדש אצלי במקום שאסגור אותו רק מפני שדחה אותי כי כריסוש שלנו אהוב על הבריות כולם אוהבים אותו בנים וגם בנות אז כריס היקר סליחה מכל הלב מקווה שלמרות זאת אותי אתה אוהב נראה לי יצא קצת מאולץ אבל זה מה יש כרגע -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 23:01 PM
|
||||||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא רוצה לצאת שאפתנית או משהו כי אני... פחות אבל אני מאמינה שאני טובה מספיק :< בכל אופן אני עוד לא שולחת כי אני אעשה את זה בפרטי בגלל שיש שם דברים אישיים כאלה ואני פרפקציוניסטית אז אני חייבת לעבור על הכל שבעתיים האמת שאני פשוט רוצה לראות יותר ייצוג של המשתמשים. אני מאמינה שלליאן היו את הניסוחים וחלק מהרעיונות הכי מוצלחים ושלזיו היו רעיונות כוללים טובים - אבל את ליאן אני בקושי רואה מחוץ ל"הספרים". זיו קצת יותר כי הייתה לו פעילות ב"דיבורים" לפני כמה שבועות אבל חוץ מזה באמת חסר לי ייצוג כללי -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2018, 23:01 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
-------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |