![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 13:01 PM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה משתנה -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח אלכס מה שאת לא יודעת לא פוגע בך
אבל לא בקטע של זה לא ילך כי תתאהבו או דברים שמוכרים בסרטים זה פשוט לא עובד נקודה לא לשאול שאלות אל תעשי את זה למען השפיות שלך וכל מה שטהור בך אל תעשי את זה במיוחד אם את מחבבת אותו והוא אותך -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
): חם לי וכואב לי הגרון ולא נחמד לי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממילא פחות בקטע בימים אלו... נוותר -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי לכם
-------------------- ![]() 🖤Panic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 13:02 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לדבר אלי?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
כואב לי הראש אופ -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
נועםםםםם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלאני. פול אאוט בוי. דוקי דוקי. ביטיאס. מיקה. ג׳סי. -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אני אדבר אליך
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 13:03 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרגישי טוב היום היומולדת של טום הולנדדד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 13:03 PM
|
||
חשבתי על הקדשה
אני אקדיש לכל הגאים (וגם למי שמתבייש אבל צריך להתגאות) ולכתוב סיי איט אאוט לאוד איימ קוויר אנד איימ פראוד ואז איזה משהו מעצבן על זה שאני גאה בזה שאני נמשכת לגברים וכו -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 13:04 PM
|
||||
ילדה אמרנו שהקדשה הבאה היא אישית כלפיי -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 13:04 PM
|
||||
יאיייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 13:05 PM
|
||
שמישהו יקדיש אותי
פחות מקדישים אותי בזמן האחרון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |