![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:53 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי?!
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא בקטגוריות, יאי? בכל אופן יש את עזריאלי שם זה לא באמת רשמי -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה נטשת קודם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין אותה אוכלוסיה זה מתיש אותי נפשית -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:54 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נטשתי פשוט לא רציתי להידחף לשיחה של אף אחד -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:55 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה את חושבת על זה ככה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:55 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:56 PM
|
||||||||||
כי כל אחד דיבר עם מישהו וזה כזה לא בא לי להיתקע -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:56 PM
|
||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזמנת להיות בצד הלא-נובי אם את מתעקשת טוב נו בחירה שלך -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:57 PM
|
||||||
שטויות, יש דבר כזה שיחות במקביל
אהלן -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:57 PM
|
||||||||
נו לא נורא אז היי :) -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:58 PM
|
||
סבתא שלי החליטה שזה הזמן להמשיך את השיחה הפוליטית מהבוקר
איך אני בורח מזה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
"שמעי סבתא,אני בדיוק חייב ללכת וכזה,את יודעת.." -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סבבה, קצת משעמם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 14:59 PM
|
||||
מה הולך? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |