![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:09 PM
|
||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לנסות תמיד כדאי אוקי אוקי שמישהו יעצור אותי מהבוקר כתבתי שלוש פיקצרים של רמוסיריוס ועוד פאנפיק משותף עם חברה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:10 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתתף בצערך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:10 PM
|
||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצרי! -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:11 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו ואת זה ניסחתי בחמש בבוקר
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry7344835 -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:11 PM
|
||||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי תענה בשרשורררר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:12 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס פשוט תגיד לה שפחות בא לך לדבר על פוליטיקה או להתווכח? כנות זה דבר טוב, ברוב הפעמים
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:12 PM
|
||||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה... -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:13 PM
|
||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה אני כבר מחכה האמת שיום ההולדת שלי כמעט תמיד יצא בסביבות אייקון ועכשיו זה בכלל בספטמבר קצת מוזר שזה בערך חודש קודם -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:13 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין משעשע אותי איך אין לנו גיוון בבית הימין הקיצוני בכל פינה ואי אפשר לברוח
אין גיוון מה יהיה איתנו משעמם פה לפעמים כולם הולכים בדרך אחת ובפעם האחרונה שמישהי ערערה על זה ניתקו איתה קשר קצת עצוב המקרה הזה המשפחה שלי לגמרי פועלת כמו חבורה של אוכלי מוות שמנדים בוגדים וכל הבלאגן הזה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:14 PM
|
||||
אתה מוזמן לגור אצלי יש לי אבא ואח שמאלנים ואני ואמא שלי ימניות אז זה כזה רערר מלא אקשן -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:14 PM
|
||
זה נורא מעניין אותי
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:16 PM
|
||||
למה להתווכח זה לא בקטע של דיון, אנחנו גם באותן דעות וגם היא בכלל רוצה לספר לי איך היא מתקדמת עם זה ולא להתחיל ויכוח סוער אמרתי לה שתספר לי הכל בערב ועכשיו אני ממש צריך לנוח -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם ליי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
ככה הייתה המשפחה של אבא לי -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 15:17 PM
|
||||||
בטח מעניין אצלך בבית תשבו מול הטלוויזיה ותדברו ותעשו משהו במקום לשבת בשתיקה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |