![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 17:19 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לונהההה -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 17:20 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן כן -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרשה לי לחלוק עליך... אבל כן, אני יודע שהרבה לא נהנים מהם לאחרונה צפית באגדות המחר ובלאק לייטנינג? אלו סדרות נהדרות בכל קנה מידה מגניב
אוקיי... -------------------- Samuel - 23 https://th.bing.com/th/id/OIP.d4QXj_agL6vnzgxXZTsF3gHaE9?rs=1&pid=ImgDetMain --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה בשבילי? -------------------- היא/את
|||||||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרשימה שלי מלאה באוכלי מוות
ואז למטה לונה היחידה שלא אוכלת מוות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 17:21 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל אופן
משעמם לי וסבתא שלי הביאה לי שלוש מאות ושמונה גלויות מהממות שהיא מצאה בגג והן חדשות ויפיפיות -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לי זה לונה בלטריקס טונקס -------------------- היא/את
|||
|
|
||||||
גם הארלי קווין וגם לונה את בחורה איכותית ![]() -------------------- Samuel - 23 https://th.bing.com/th/id/OIP.d4QXj_agL6vnzgxXZTsF3gHaE9?rs=1&pid=ImgDetMain --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 17:22 PM
|
||||||
טונקס??? אני לא אוהבת אותה כאילו היא ממש חמודה וקסומה והכל אבל היא הורסת לי את ה OTP -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 17:23 PM
|
||||||||
טנקס😎 -------------------- היא/את
|||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 17:24 PM
|
||
אצלי זה
לונה ג'יני הרמיוני דמבלדור לופין ההמשך כבר לא משנה... -------------------- Samuel - 23 https://th.bing.com/th/id/OIP.d4QXj_agL6vnzgxXZTsF3gHaE9?rs=1&pid=ImgDetMain --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
זה קסום והכל אבל למה ג'יני והרמיוני -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגדות המחר קצת בלאק ליטנינג לא חלק מהארווס נראה לי -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 17:25 PM
|
||||
לונה זה טוב כנ"ל באטגירל -------------------- היא/את
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 17:25 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין טונקס ובלטריקס באותה רשימה אני משועשע שלי זה כזה 1- בלטריקס 2- וולדמורט 3- דולוחוב 4- ברטי קראוץ' הבן 5- נרקיסה 6- רבסטאן ורודולפוס 7- האחים קארו 8- נגיני 9- דלפי (למרות שהיא לא משבעת הספרים אבל עדיין אני אוהב אותה) 10- לונה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |