![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:01 PM
|
||||||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה כמו שביעיסטית אבל אני לא באמת כזו וזה עצוב גם אתמול וגם היום הייתי בסביבות שש שעות בבית ספר בשביל ללמוד. והקטע? לא היה לי שיעור או משהו. סתם באתי כי הייתי צריכה לעבוד על האתר במחשבים. מה יהיה שנה הבאה הצילו אני מדריכה ד' נראה לי שהיום זו הפעם הראשונה שחצי מהן שמעו על הקהילה הגאה אופס אבל אחת זיהתה את הדגל! זה היה מקסים ואז כששאלנו אותה מה דגל הגאווה מסמל היא אמרה שזה מסמל שכולם שווים ויש מקום לכולם -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:02 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שבטוח זה צריך להיות קשור לאהבת חיי איכשהו
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:04 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי מציל אותי מחבורת הבנים בכיתה י"ב?
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:10 PM
|
||||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא כל הכבוד. שיחונכו לאהבה זה הכי חשוב 3> -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:10 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://s3-media3.fl.yelpcdn.com/bphoto/oAg...lhQqn66kg/o.jpg
מי שעשה את הקעקוע הזה פשוט מטורף זה מדהים אבל מטורף -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:11 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:13 PM
|
||||
![]() ועכשיו אני בוכה כי זה האוטיפי שלי וכי בלטריקס פשוט חסרת מזל עם הבן אדם שהיא התאהבה בו הלכתי לבכות עם פאנפיקים שינחמו אותי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:14 PM
|
||
אוי..
זה כזה עצוב -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:16 PM
|
||
עצוב זאת מילה עדינה
הלב שלי נשבר עכשיו בגלל התמונה המציקה הזאת למה ראיתי את זה בכלל ועוד אומרים שאוכלי מוות לא יודעים לאהוב רק וולדמורט לא יכול, השאר יכולים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:17 PM
|
||
כן...
הלכתי להתנחם עם "יש לה את זה " ביי -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:19 PM
|
||
פאנפיקים זה תרופה נהדרת
שם הכל יכול לקרות וזה לא מזיק לאף אחד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 20:20 PM
|
||
בהחלט
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 21:31 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריק פה
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 21:32 PM
|
||
ממש
קראתי עכשיו דארמיוני ממש מצחיק -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2018, 21:33 PM
|
||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני להזכירך מחוברת יותר ממך -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |