![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 18:49 PM
|
||||||
|
קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב שמישהו יציל אותי לפני שאני אתחיל לדבר עם עצמי וזה ידרדר (תוהה האם אני נראית מאיימת?) שלום לכם! -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 18:50 PM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 18:57 PM
|
||||||||||
|
קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לך שגאלת אותי מעצמי שלום לך! -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 18:58 PM
|
||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) היי היי גם לך מה קורה? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:01 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקרוב בקרוב
קודם להגיע הבייתה אבל -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||||||
|
אני ברוך ה', איך את? ולפני שהשיחה תגלוש ל"אני בסדר ואת?", "אה אני גם בסדר (שאלת את זה כבר)", "אה", "כן" ,*שתיקה* - אני אשאל: מה דעתך על תנאי מצב גידול החסות בשטחים? (כין אין כמו זה לשבור את הקרח עריכה: אנשים הצטרפו! שלום לכם! -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אוראל פה!
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:02 PM
|
||||
|
ובדיוק ערכתי את ההודעה שלי XD היי את אלכסס שעשתה סיקור מקסים בפורום סרטיםם -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:03 PM
|
||||||||||||||||
הו פעם הצעתי את זה כנושא שיחה ושאלו אותי אם אני אוראל אז זו בטח את.. -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:03 PM
|
||||||
(טלוויזיה וקולנוע) כן חחח תודה לך גם דיברנו כמה פעמים אבל זה היה מזמן אז יש לך לגיטימציה לשכוח אותי האמת שבשבילך החלטתי שאסקר משהו ב"ספרים" -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:06 PM
|
||||||||||||||||||||
|
לול באמת? כן בתקופה שהייתי פעילה הייתי שואלת את זה דיי הרבה XD אז מה, לא זרמו איתך? האנשים האלה הספיקו כבר לשכוח את החינוך שלי. צקצקצק.
ראית את הגיל שלי? סביר להניח שראית אני קשישה זקנה אז יש לי לגיטימציה (; ו-לול, איך את יודעת שלא התחברת מספיק זמן או בתדירות כמו שצריך? - כשאת מספיקה לשכוח שמות של פורומים - כשאת מספיקה לשכוח את הקוד של הבצלצל הזה - כששני הדברים קורים לך באותו יום ובאמתת? זה נהדר! איזה? D: -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:08 PM
|
||||
אהה נו לא נורא גם ככה חסה זה לא טעים אז.. -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:09 PM
|
||||||
|
אז אם כך חייבים לשנות לירק אחר שפופולרי יותר -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:09 PM
|
||||||
כן כן לשכוח שמות של פורומים... כשחזרתי שכחתי מה זה בדיוק מטומ"מ חזרתי ממש לפני חודשיים וכמה ימים אחרי חצי שנה של נטישה קשה לא החלטתי בדיוק האמת שכבר סיקרתי לא מעט דברים בפורום פעם את ג'ון גרין (אחד הסיקורים הראשונים שלי אי פעם לא לשפוט), ריינבו ראוול, הדבר האמיתי היחיד, אלינור ופארק ומעריצה (ממה שאני זוכרת) -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |