![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:11 PM
|
||||||||
|
קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול XD באמת? אם כך היית פעילה כשאני הייתי? אני כבר לא זוכרת :0 ומה הז'אנרים שלך? -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:12 PM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בצל :) -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:13 PM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי פעילה מאז שדינה (המנהלת קודמת קודמת) פרשה, מאי 2017 בערך אז מניחה שלא ז'אנרים? לא יודעת דרמה, ספרות נוער... ספרות זולה (סליחה הייתי חייבת) בעיקרון כרגע אני קוראת בו זמנית את ממשיכה בדרכי, הנסיך כספיאן ותמונתו של דוריאן גריי. בקיצור אין לי משהו ספציפי -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:15 PM
|
||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קצת מצחיק איך התבדחתי אתמול על לזייף את המוות שלי כדי לא ללכת לשירות ובסוף באמת לא הלכתי ורק עכשיו אני בבית אחרי יום שלם אצל רופאים
הסיטואציה משעשעת אותי אמרתי כבר שאני אוהב את החיים המעוותים שלי? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס כאן או שאני עייפה ומדמיינת?
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פחות -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:16 PM
|
||||||||||||||
|
קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בצל זה הירק הפופולרי ביותר ללא ספק XDD
אני כבר מחבבת אותך סגנון הספרים שלך לא בדיוק תואם לשלי אבל אפשר לזהות תולעת ספרים כשפוגשים אותה פגישה כזו היא תמיד נהדרת (':
אני רואה את התגובה שלך לאחר שעשיתי "תצוגה מקדימה" כדי לראות תגובות נוספות לפני שאני מפרסמת את התגובה שלי לאחרים אני לא זכורת את הכינוי שלך אבל אמרתי לעצמי: סגנון הדיבור הזה בוודאות שייך לכריס כריסוש! -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:18 PM
|
||||
לא עוד לא אמרת אבל אתה תמיד יכול להגיד.. -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריססססססססס
-------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
הבעיה שלי היא שאני קוראת ספרים כמו שאני רואה סרטים או סדרות... אני יכולה להתמכר רק לאחד בבת אחת. אם אני רואה סדרה אני לא יכולה לראות סרטים בקביעות, אם אני קוראת בקביעות אני לא יכולה לראות סדרות... One at a time -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:19 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הוא כן אמר -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:20 PM
|
||||||||
שששש מתי? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||||||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי את הכינוי הכי יפה בפורטל שלום לך
בהחלט, אני אגיד את זה הרבה, לטוב ולרע אני אוהב את כל החיים שלי מעוותים ככל שיהיו כפרה עליי וזין על כולם
היי דניאל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||||
בואי נדבר על להגיע הביתה היום הייתי שלוש (!!!) שעות במשרד ממשלתי בשביל פגישה בקיצור זוועה אבל הפקיד היה נחמד בטירוף אז הוא עשה לי את היום :) -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:22 PM
|
||||||||||||
אוקיי הנה אמרת :) מה קורה חוץ מזה? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |